perjantai 29. huhtikuuta 2016

DIMINY - TARVITSEN (2016)

Kaksi tuntia. 

Suunnilleen niin kauan mun itsehillintäni riitti, kun sain haettua postipaketin kotiin. Kaksi tuntia vastustin kiusausta repiä paketti auki ja kaivaa esiin siellä odottava kirja. Kai se on todettava, että mun itsehillintä kirjojen suhteen on 5% luokkaa. :--D Mutta kyseessä ei ollut mikä tahansa kirja, vaan DIMILY-trilogian toinen osa Did I Mention I Need You?, jonka odottamisesta taisin mainita muutama postaus sitten...


MISTÄ ON KYSE?

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen Estelle Maskamen DIMILY-trilogian toinen osa jatkaa Edenin ja Tylerin kiellettyä rakkaustarinaa. On kulunut vuosi siitä, kun Eden ja Tyler erosivat, Eden seurustelee Deanin kanssa, Tyler elää New Yorkin sykkeessä ja on kutsunut Edenin kuudeksi viikoksi luokseen kesän viettoon. Kun nuorille selviää, ettei kumpikaan ole vielä päässyt yli toisistaan avaa uusi kaupunki yllättäviä mahdollisuuksia. Kaukana perheistään ja kavereistaan Tyler ja Eden joutuvat pohtimaan, voiko heidän suhteensa sittenkään toimia?


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Kirjan alkupuolella tarina etenee aluksi melkein puuduttavan hitaasti, kun Eden yrittää selvittää sekä omia että Tylerin tunteita. Myös muutama kiinnostava juonenkäänne löytyy. Vaikka tarina onkin hieman kiertelyä ja kaartelua se onnistuu välttämään pahimmat latteudet ja stereotypiat. Varsin onnistunut jatko-osa siis! Olin ensin huolissani, kuinka tämä onnistuisi, sillä ensimmäinen osa vaikutti melkein liian onnistuneelta – mikä luo paljon painetta jatko-osalle. Mielestäni DIMINY - Tarvitsen toimi tässä hyvin ja jätti tarinan (taas kerran) sopivan auki seuraavaa varten. Ja mitä tulee tuohon "suosittelenko kirjaa" -kysymykseen niin vastaus on Hell Yeah!


Kuka muu odottaa kieli pitkällä viimeisen osan ilmestymispäivää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥