ABOUT


IT'S JUST MY LIFE -blogin takaa löytyy 23-vuotias nuori nainen. Olen kotoisin Keski-Suomesta, Äänekoskelta. Tällä hetkellä minut löytää Helsingistä, jossa suoritan kesän ja syksyn ajan opintoihini kuuluvaa työharjoittelua. Muuten tukikohtani on Kouvolassa, jossa aloitan viimeistä vuotta sisustusarkkitehdin opintojani.

Rakastan valokuvaamista, lukemista, ruoanlaittoa ja leivontaa. Nämä näkyvät paljon täällä blogin puolella. Myös matkustaminen on suuri intohimoni ja haaveilen aina uusien paikkojen näkemisestä!  Olen luonteeltani hiljainen ja rauhallinen – en siis ole se porukan näkyvin hahmo. Tämä blogi aloitti olemassa olonsa kesällä 2012 ja jatkaa yhä eteenpäin. Rakastan bloggaamista enkä osaa kuvitella, että lopettaisin sen ainakaan lähiaikoina.

Olen eläinrakas ja minulla on kaksi kissaa. Nämä hurmurit ovat luonnollisesti aina välillä mukana blogin menossa ja pyrin päivittämään aina välillä heidänkin kuulumisiaan tänne. Tarkempaa tietoa näistä pojankoltiaisista saat Boo & Vikke -välilehden alta.

Tervetuloa seuraamaan blogin kautta arkeani ja toivottavasti viihdyt mukana mahdollisimman kauan! Jos olet uusi tuttavuus liity ihmeessä lukijaksi! :)

Instagram: katri_i
Contact me: (sähköposti) kissanpentu96(a)hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥