perjantai 13. joulukuuta 2019

MITÄ TOIVON TÄNÄ JOULUNA?

Huomenta muruset ♥︎

Mä tykkään henkilökohtaisesti lukea ihmisten joululahjatoiveita blogeista näin joulun alla. :--) Ja koska jouluaattoon on enää naurettavat puolitoista viikkoa, ajattelin nyt olevan sopiva aika paljastaa mun tämän vuoden lahjatoiveet. Yksi näistä toiveista on tietysti ylitse muiden – ja sen itse asiassa tiedän jo saavani, sillä tehtiin hankinta yhdessä äidin kanssa. (Olisi ollut ihan liian vaikeaa ostaa kyseinen lahja yllätyksenä!) Muut listan toiveet ovatkin ihan toiveen tasolla, sillä tuntuu, että juuri nyt en oikeastaan tarvitse kummemmin mitään erityistä.

MUN LAHJALISTA 2019:

1)Sovitin tätä kuvan villaista fedora-hattua meidän Nykin reissulla ja rakastuin. Hatun hinta oli kuitenkin silloiseen tilanteeseen hieman liian suolainen ja ihastus jäi kaupan hyllylle. Voi kuinka ihanaa olisi löytää vastaava (tai sama!) hattu odottamaan kevättä!

2)Tatuiontilahjakortti helpottaisi paljon seuraavan unelmien kuvan hankkimista. Tähän riittää minkä tahansa kokoinen summa – ja muutaman lahjakortin avulla uusi tatuointi on jo huomattavasti lähempänä. Parasta on, että osa studioista ei velvoita lahjakortin saajaa käyttämään summaa tatuointiin vaan korttiin käytetty summa palautetaan halutessa.

3)Musiikkiin ja erityisesti mun lempibändeihin liittyvät jutut olisivat myös tervetulleita. Ehkä parhaita kategoriaan liittyviä lahjoja olisivat keikkaliput, keikkaseura sekä tietenkin bändin viralliset fanituotteet, kuten keikkapaidat.

4)Pitäähän listalla olla myös jotain tarpeellista! Näin viime viikolla ekaa kertaa tällaisen Instaxin polaroid-kameralle tarkoitetun laukun ja rakastuin. Mä pelkään aina mun rakkaan kameran puolesta, kun se pyörii jossain laukun pohjalla tai roikkuu rannehihnasta mun kädessä. Lisäksi valkoiseen kameraan jää todella helposti ikäviä jälkiä...

5)Uudelle matkalaukulle taas ei olisi niinkään tarvetta mutta mulla on viimeisten reissujen aikana mennyt vahvasti hermot mun nykyisen laukun pyöriin. Niiden väliin jää jumiin koko ajan soraa, jolloin pyörät lyövät heti lukkoon ja laukun vetäminen on kuin kiskoisi tonnin painoista norsua liikkeelle. ;--D

6)Äidille sanoin, että mun tämän vuoden ainoa toive joulu- ja synttärilahjaksi olisivat lentoliput kevääksi Milanoon. Koska nyt on mun viimeinen opiskeluvuosi niin päätin, että tänä vuonna tämä mimmi käy tsekkaamassa Design-viikon ja messut Milanossa. ♥︎ Ihanaa palata takaisin kaupunkiin reilun vuoden jälkeen!!

7)Mitä olisi lahjalista ilman kirjoja? Juuri nyt ei ole ilmestynyt sellaista kirjaa, joka mun olisi ihan pakko saada eli paketista mahdollisesti löytyvät kirjat tulevat täytenä yllätyksenä. :--D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥