tiistai 13. elokuuta 2019

A GIRL WITH A DRAGON TATTOO


Hei ihanat ♥︎

Tänään me uppoudutaan jälleen kerran tatuointien kiehtovaan maailmaan ja kurkistetaan mun uusinta mustetta! Kävin kyselemässä tähän aikaa jo alkukesästä, jolloin mulle luvattiin aika heinäkuun loppupuolelle. Jätin siis oman luonnokseni tatuoijalle inspiraatioksi ja lähdin kotiin odottamaan tulevaa tapaamista. Yllättävää kyllä, odottavan aika ei ollutkaan tällä kertaa niin pitkä kuin pelkäsin (johtunee välissä olleesta Wienin reissusta).


MISSÄ / KUKA?

Tämäkin kuva on otettu Runeberginkadulla sijaisevassa The Flowershop -studiossa ja artistiksi valitsin portfolioiden perusteella paikassa harjoittelijana työskentelevän Ainon. Oon seurannut Ainon työtä instagramissa, joten olin hyvin luottavainen hänen käden jälkeensä. :--) Mun tatuointiaika sattui samalle päivälle Ed Sheeranin keskiviikon konsertin kanssa, joten meikä tyttö istuskeli paikalla pitkään ainoana asiakkaana.


MIKÄ / MIKSI?

Kuten moni saattoi jo tunnistaa, on mun oikeaan käteen tatuoitu nyt Henkien kätkemä -elokuvasta tuttu Haku lohikäärme-muodossaan. Henkien kätkemä on mulle henkilökohtaisesti tärkeä elokuva, sillä se tutustutti mut Miyazakin tuotantoon. ♥︎ Elokuvassa Haku näyttäytyy pitkään muiden ohjailtavissa olevana henkilönä ennen kuin hän lopulta vapautuu tästä kirouksesta. Lohikäärmeisiin liittyy muutenkin paljon kiinnostavaa symboliikkaa ja pidän siitä, kuinka niiden kerrotaan kuvastan muun muassa voimaa, viisautta ja hyvää onnea. Tuolle kaikelle on tosiaan tarvetta elämässä.


NO SE HINTA?

Hinnasta oltiin puhuttu ajanvarauksen yhteydessä alustavasti ja olin varautunut maksamaan työstä sen vievän tuntien mukaisesti. Oli siis erittäin positiivinen yllätys, kun alkuperäinen hinta putosi yli puoleen suunnitellusta työn viedessä huomattavasti vähemmän aikaa! Vaikka tatuointi on ihan reilun kokoinen, on se loppupeleissä aika simppeli line work enkä ollut haluamassa siihen mitään ylimääräistä väriä. Maksoin tästä siis lopulta 130 €, mikä on mun mielestä aika hyvä diili.


MILLAINEN KOKEMUS?

Oltiin alunperin varattu työskentelyyn reilusti aikaa eli kolme tuntia. Oli siis todellinen yllätys, kun saatiin hakattua kaikki ääriviivat ihoon vajaassa 1,5 tunnissa! Vähän kyllä molemmat ihmeteltiin, miten työ tuli niin nopeasti valmiiksi. :--D Tatuoinnin paikkana kyynärvarren ulkosivu oli oikein toimiva – tatuointi kiertää kättä kivan näköisesti mutta pysyy hyvin muodossaan. Tämän lisäksi itse tatuoiminen ei erityisemmin sattunut eikä taukoja tarvittu.

2 kommenttia:

  1. Oi wau, todellakin hyvä hinta tuon kokoisesta tatuoinnista! Tosi nätisti se on kans aseteltu tohon käteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon!! Oon saanutkin jo paljon kehuja tästä ♥︎

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥