maanantai 8. heinäkuuta 2019

3 X VIENNA OUTFIT INSPIRATION

Moikka taas ihanat!

Heinäkuu on pyörähtänyt nyt hyvällä vauhdilla käyntiin, mikä tarkoittaa myös sitä, että mun ja äidin yhteinen Wienin reissu alkaa lähestyä. ♥︎  Mulla on viimein ollut aikaa tutustua kaupunkiin vähän tarkemmin ja jonkin asteinen suunnitelma reissua varten alkaa hahmottua. Seurasin hieman peloissani noita Keski- ja Etelä-Euroopan hirmuisia helteitä, joista uutisoitiin paljon pari viikkoa sitten. Meidän onneksi tilanne vaikuttaa hieman rauhoittuneen, joten tuskin paahdutaan hengiltä meidän vierailun aikana.

Tätä reissua on odotettu jo jonkin aikaa, sillä mulla on aika hämärät muistikuvat Wienistä kaupunkina. Eli tavallaan koen, että ollaan menossa mulle "uuteen" kohteeseen, mikä on ihan huippua. Mielenkiintoisten paikkojen etsintä synnytti myös inspiraation loman pukeutumiseen – minkä tosin haluan toteuttaa multa jo ennestään löytyvillä vaatteilla! Kaupunki tuo mun mieleen ilmavat ja kevyet vaatteet, liehuvat helmat, hellehatut, hengittävät materiaalit sekä erilaiset murretut värisävyt.


Leveälahkeiset ja kauniisti laskeutuvat culottes-malliset housut sopivat loistavasti yksinkertaisen topin kaveriksi. Topin kanssa samaa sävyä olevat sandaalit viimeistelevät hyvin simppelin ja rennon asukokonaisuuden, joka toimii lähes jokaisessa lomalla vastaan tulevassa tilanteessa.


Kevyt viskoosia oleva kesämekko on viileä kuumallakin säällä. Tyttömäinen malli ja suuret liehuvat hihat suorastaan kuuluvat Wienin kapeille kaduille upean arkkitehtuurin seuraan! Sirot sandaletit sekä tarkkaan harkitut punaiset yksityiskohdat tuovat asuun kiinnostavuutta.


Vierailu upeaan Schönbrunnin linnaan ja ympäröiviin puutarhoihin on ehdoton Wieniin suuntaavalle matkailijalle. Kaunis pliseerattu hame ja samaan sävyyn koordinoitu lyhyt hihainen saavat pientä särmää mustista asusteista ja näyttävistä aurinkolaseista (jotka tulevat tarpeeseen auringossa!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥