lauantai 27. huhtikuuta 2019

TAKAISIN LONTOOSEEN ♥︎


Koulun viimeinen kurssi päättyi torstaina

eli mitä täydellisin hetki ottaa suunnaksi lentokenttä ja iki-ihana Lontoo. ♥︎ (En oikeasti edes ihmettelisi, jos jossain vaiheessa mun elämää löydän itseni asumasta kyseisessä kaupungissa.) Tällä kerralla vierailu ajoittuu vähän myöhäisempään kevääseen, joten luvassa pitäisi ainakin olla hieman lämpimämpi vierailu kuin ensimmäisellä kerralla reilu vuosi sitten. Ainakin tällä hetkellä puhelimen sääsovellus lupaa mun viiden päivän reissulle ihan hyvää säätä.

Koska tämä on tosiaan mun toinen Lontoon vierailu niin suurin osa perinteisistä nähtävyyksistä tuli nähtyä jo ensimmäisellä kerralla. Olinkin ihan innoissani suunnittelemassa reissua läheiseen Warner Bros Studion -puistoon (eli siis Harry Potter -teemapuistoon) mutta kyseisten päivien liput oli myyty loppuun jo maaliskuun puolivälissä... Ehkä sitten kolmas kerta toden sanoo? Onneksi Lontoosta löytyy paljon tekemistä ja näkemistä, joten seuraavat päivät voidaan keskittyä kaupungin museoihin, kahviloihin, kauppoihin ja mielenkiintoisiin kaupunginosiin hieman keskustan ulkopuolella.

Tällä hetkellä mun listalta löytyy mm.

☺︎ Shoreditch – Vintage-kauppoja ja kivoja ruokapaikkoja täynnä oleva kaupungin osa, joka jäi viime kerralla kiertämättä.

☺︎  Sky Garden – Parhaat näkymät Lontooseen! Ikävä kyllä kaikki liput olivat jo loppuneet eli saatetaan yrittää päästä sisään kaikille vapaina aamupäivinä tai sitten käydä nappaamassa jotain pientä paikalla olevasta baarista...

☺︎ Tate Gallery – En ole vielä tutkinut mikä näyttely täällä olisi menossa mutta tälle reissulle olisi kiva mahduttaa ainakin yksi museovierailu.

☺︎Camden Market – Viimeksi ei napattu täältä kuin yhdet pizzapalat (olivat kyllä herkulliset!) joten tällä kertaa paikalle olisi tarkoitus mennä tyhjällä vatsalla. Kyseinen kortteli on tupaten täynnä pieniä ruokakojua ja tarjolla on niin kiinalaista, intialaista, italialaista ruokaa kuin myös perinteisiä fish & chips -annoksia. ♥︎

☺︎The Little Yellow Door – Erittäin symppiksellä konseptilla toimiva baari / ruokapaikka. Paikan ideana on muistuttaa mahdollisimman paljon ystävien asuntoa, jonne jokainen on tervetullut hengaamaan ja nauttimaan juomista ja ruoasta.

☺︎Borough Market –   Paikallisten kehuma markettialue, josta löytyy niin tuoreita ruokatarvikkeita kuin street food -annoksia tarjoavia kojuja. Pitääkin tsekata, olisiko tämä illalla kuinka myöhään auki, jos innostuttaisiin tekemään kunnon ruokakierros.


☺︎Kew Garden –   Kauempana keskustasta löytyvä upea kasvitieteellinen puutarha on tällä hetkellä listalla mutta katsotaan jaksetaanko lähteä niin pitkän matkan päähän.


☺︎Homeslice –  Useamman verkkosivun (ja paikallisten) mukaan täältä pitäisi löytyä Lontoon paras pizza! Ainakin paikan instagram-tilin jättimäiset pizzapalat saivat aikaan vatsan murinaa...


// Löytyykö sulla viime hetken vinkkejä Lontooseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥