keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

SUMMER BUCKETLIST 2019

Moikka!

Viime päivät ovat olleet uskomattoman keväisiä, mikä kääntää ajatukset pakostikin jo tulevaan kesään... Varsinkin, kun viimeiset lähiopetuksen tunnit ovat nyt huhtikuun lopussa ja meikäläisen "kesäloma" alkaa jo toukokuussa! Ihan huippua! Mä tosin odotan vieläkin jännittyynenä uutisia mun harjoittelupaikasta, sillä sinne oli hakenut moni muukin opiskelija. (Pidetään peukkuja pystyssä, että saisin kyseisen paikan!)

Vaikka toiveena olisikin saada jälleen työharjoittelupaikka kesän ajaksi, on mulla tietysti myös paljon muita suunnitelmia kesän ajalle. Näiden toteutuminen tosin riippuu hieman tuosta työharjoittelusta ja sen mukanaan tuomista vapaapäivistä... Ehkä juuri tästä syystä mun tämän vuoden summer bucket list on vähän tavallista lyhyempi ja sisältää hieman yksinkertaisempia juttuja.


Suunnittele etukäteen ohjelmaa Wienin lomamatkalle. Pidä suunnitelma kuitenkin mahdollisimman rentona niin, että reissu tuntuu lomalta. 

Käy ainakin yhdessä tapahtumassa ihan spontaanisti. Kesällä tapahtuu paljon kaikkea ja aina asioita ei tarvitse suunnitella ihan loppuun asti. Esimerkiksi viime kesänä lähdin hetken mielijohteesta Redin avajaisia edeltävään tapahtumaan, jossa esiintyi Gasellit. Oli aika jees kesäilta!

Järjestä kaverin kanssa True Blood -maraton eli katsokaa kaikki seitsemän tuotantokautta "putkeen". Ollaan puhuttu tästä jo useamman kerran ja musta tuntuu, että tänä kesänä tämä vihdoin tapahtuu.

Vietä kesäpäivä Hangossa. Hanko on yksi Suomen kauneimmista kesäkaupungeista mutta jostain syystä en vieläkään ole päässyt käymään siellä. Tänä kesänä olisi siis jo korkea aika pakata päiväksi piknik-kamat ja suunnata kohti kaupungin hiekkarantoja!


 Hoida rullalaudan pyörä kunnolla paikoilleen ja rullaile niin paljon kuin mahdollista.

Lähde kaverin kanssa extempore-risteilylle Tallinnaan. Oon käynyt Tallinnassa vain yhden kerran, joten olisi kiva päästä tutustumaan kaupunkiin lisää ja kävellä vanhan kaupungin katuja. Myös uusien paikkojen valokuvaaminen kiinnostaa.

Käytä kesämekkoja ja hameita niin usein kuin mahdollista. Viime kesänä tuli käytettyä tavallista useammin hameita ja mekkoja ja haluankin jatkaa samalla mallilla myös tänä vuonna. Vaatekaapissa odottaakin jo mun lempparimekot. ♥︎

Siirrä työpäivän toimisto ulos, jos vain sää sallii. Vaikka kesä kuluisikin toimistohommia koneella tehden niin miksi niitä ei tekisi mieluummin puistossa tai kahvilan terassilla samalla auringosta nauttien?


Ota paljon kuvia polaroid-kameralla. Mun olisi tarkoitus saada mun makuuhuoneen vaatekaapin ovet kokonaan peittoon valokuvilla – tähän on tosin vielä useamman kuvan verran matkaa.

Ota vapaata kaverien kanssa ja lähtekää (lyhyelle) road tripille. Tähän riittäisi ihan vaan viikonloppu, jos suunnaksi otettaisiin esimerkiksi Itä-Suomi. Reissuun voisi mahtua patikointia kansallispuistossa, yöpyminen teltassa ja kivoja paikalliskohteita...

Lue lempikirjasi italiaksi. Ostin mun suosikkikirjan (Carry On) italiaksi kirjoitettuna ja haluankin saada sen luettua läpi tänä kesänä. Kyseessä ei varmastikaan ole ihan helpoin tehtävä mutta haluan silti yrittää!


// Millaisia suunnitelmia sulla on tulevalle kesälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥