maanantai 1. huhtikuuta 2019

HUHTIKUUN KIINNOSTAVAT

Moikka ja ihanaa maanantaita!

Vaikka juuri tällä hetkellä ei tunnukaan enää ihan niin keväiseltä kuin loppuviikosta niin yritetään pysyä positiivisina – kyllä se kevät sieltä ehtii tulla. Tosin ehkä ei ihan yhtä nopeasti ja lämpimänä kuin viime vuonna. (Katsoin juuri kuvia huhtikuun alulta, joissa meikäläinen on ulkona t-paidalla ja lyhyillä shortseilla!!) Sääennusteen mukaan tämän viileämmän jakson pitäisi kuitenkin kestää vain pari päivää ja loppuviikosta kelien pitäisi olla jo taas paljon keväisemmät...


tyyli: farkkuhame asussa – Nyt kun ilmat ovat alkaneet lämmetä on vihdoin aika kaivaa hameet esiin! Odotan niin innolla, että pääsen kokeilemaan kaikkia mielessä pyöriviä asuja mun farkkuhameen ja vaaleanpunaisen vakosamettisen hameen kanssa!

vaatekappale: ruutukuvioinen takki – Ihan vielä ei ole niin lämmin, että pärjäisin pelkästään mun ohuella ruudullisella bleiserillä mutta ihan hyvin se menee talvitakin alle. En olisi ikinä uskonut, että musta tulee joskus bleiserin käyttäjä mutta voi kuinka monipuolinen vaatekappale se onkaan. Varsinkin tällainen harmaan sävyinen ruutubleiseri sopii niin toimistoon kuin keikalle.


sisustus: käyttöesineet koristeina – Oon ihastellut erityisesti näitä kodeissa näkyviä seiniä, joilla roikkuu toinen toistaan upeampia huopa- ja olkihattuja. Niin harmillista, että multa löytyy ainoastaan yksi lierihattu – se näyttäisi aika orvolta yksin seinälle ripustettuna.

materiaali: punottu bambu / olki – Tänä keväänä muhun iskee erityisesti erilaiset luonnonmateriaalit. Saviset astiat, kasvit, korkki, punotut korit ja lämminhenkiset puupinnat tuntuvat kotoisammalta vaihtoehdolta kokovalkoisiin koteihin.


harrastus: yrittien kasvattaminen – Muistan kuinka mummi laittoi aina keväällä uudet perunat itämään vanhoihin sokeripusseihin. Mulla ei kuitenkaan löydy omaa perunamaata, jonne sellaiset voisi istuttaa – joten ehkä voisin aloittaa jostain pienemmästä, kuten tuoreiden yrttien ja salaatin kasvattamisella?

kasvi: kilpipiileaMun kodin toinen viherkasvi! ♥︎ Koska mun peikonlehti on pysynyt elossa tähän asti (ystävän avulla!) niin ajattelin, että voisi olla aika hankkia toinen. Oon aina haaveillut omasta pienestä "viidakosta" mutta kun suurin osa mun kasveista tuntui kuolevan niin en ole uskaltanut niitä hankkia... Nyt kuitenkin tämä kaveri lähti lähikaupasta mukaan.


ruoka: kukkakaalikeitto – Vaikka talven skippaamisessa olikin useita hyviä puolia niin yksi ikävä juttu tuli mieleen. Jäin nimittäin paitsi parhaasta keitto- ja pataruoka-ajasta. Ehkä on kuitenkin ihan okei jatkaa keittojen syömistä vielä näin alkukeväällä, sillä olen ehtinyt bongata jo useita mielenkiintoisia reseptejä! :--)

juomat: terveelliset smoothiet – Meille tuli vähän aikaa sitten puheeksi, kuinka vein meidän kotona lähes käyttämättömänä seisoneen tehosekoittimen itselleni. Pitäisikin seuraavalla kauppareissulla tehdä kunnollinen tarkastus lähikaupan marja- ja hedelmävaihtoehtoihin niin kasvisosastolla kuin pakastealtaalla. (Mun pakastin kun ammottaa tyhjyyttään viime kesän sulatuksen jäljiltä.)


tapahtuma: kesän ulkomaan keikka – Oon yrittänyt parhaani mukaan löytää ensi kesälle kiinnostavaa keikkaa jostain päin Eurooppaa. Kyseisestä keikka + reissu -yhdistelmästä kun on tullut hyvin rakas perinne mulle ja mun hyvälle ystävälle. Viime kesänä tosiaan tanssittiin Ed Sheeranin Tukholman keikalla ja edellisenä vuonna bailattiin Coldplayn tahtiin Leipzigissa.

reissailu: interrail-kuukausi – Myös interrail on ollut pitkään mulla haaveena mutta suunnitelmat ovat aina kaatuneet jo alkumetreillä joko matkaseuran puuttumiseen tai ajan riittämättömyyteen. Ensi kesänä oon taas luultavasti harjoittelussa, joten idea taitaa jäädä tänäkin vuonna toteutusta vaille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥