torstai 11. huhtikuuta 2019

ERITTÄIN HYVIÄ UUTISIA


Pakko myöntää, että kun edes ajattelen asiaa niin mua alkaa hymyilyttää vähintään yhtä paljon kuin tässä kuvassa.

– Mä nappasin nimittäin itselleni ensi syksylle työharjoittelupaikan, josta en ole oikeastaan edes uskaltanut unelmoida.

Kun alkuvuodesta aloin lähetellä hakemuksia alan eri toimistoihin niin mietin pitkään, uskallanko todella hakea myös kaikkein arvostetuimpiin ja menestyviin toimistoihin – sillä musta tuntui, ettei mulla olisi niihin vielä mitään asiaa. Mitä mun kaltaisella alaa vasta opiskelevalla voisi muka olla antaa, mitä muut ammattilaiset eivät osaisi paremmin?

Pallottelin hyvin kauan asian kanssa, kunnes totesin, ettei hakemuksen lähettämisestä ainakaan mitään kovin pahaa voisi seurata. (Hakemuksien käsittelijä voisi korkeintaan naurahtaa ja pudistaa huvittuneena päätään.) Mutta en mä todellakaan uskaltanut missään vaiheessa kuvitella, että saisin mainitun tapaisesta toimistosta vastauksen hakemukseeni, saati sitten kutsun haastatteluun...

Voitte siis vain kuvitella, kuinka hermostunut mä olin maanantaina istuessani junassa matkalla kyseiseen haastatteluun. Onneksi itse haastattelija oli todella mukava ja ystävällinen, mikä auttoi unohtamaan suuren osan jännityksestä. Mun mielestä meidän keskustelu sujui oikein kivasti ja sain todella hyvän kuvan työpaikasta ja yrityksestä ylipäätään. Nähtävästi myös mun haastattelija oli samaa mieltä, sillä sain heti samana päivänä sähköpostin, jossa mulle tarjottiin mun unelmien harjoittelupaikkaa tulevalle syksylle! Tässä sitä taas huomattiin, kuinka sitä on mahdollista saavuttaa vaikka mitä, kunhan vain uskoo edes vähän itseensä ja omiin taitoihinsa.

Nyt sitten pitäisi jotenkin pystyä odottelemaan ensi syksyyn asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥