tiistai 19. maaliskuuta 2019

MULLAKO BURN OUT?


Moikka pitkästä aikaa.

Mulla ei ollut minkäänlaista aikomusta pitää blogista reilun viikon mittaista taukoa mutta jotenkin koneen avaaminen ei vain onnistunut. Mun on ihan turhaa vedota tässä mihinkään kiireisiin, sillä totuus on, että mulla on just nyt ainoastaan yhtenä päivänä koulua – eli kuusi vapaata päivää joka viikko. Silti en ole yksinkertaisesti saanut oikein mitään aikaan...

Aamulla ylösnouseminen on tuntunut lähes ylitsepääsemättömän raskaalta ja aamupalan sekä kissojen ruokkimisen jälkeen olenkin usein palannut vain takaisin sänkyyn katsomaan Netflixiä tai tekemään muuta yhtä turhaa. Tästä seuraa huono mieli, sillä oikeasti sitä pakollista tekemistä kyllä löytyisi – en vain saa itseäni millään tarttumaan hommiin ja välttelen vaihdon raporttien kirjoittamista, kirjoituskurssin tehtäviä ja muita askareita viimeiseen asti.

Saatan ottaa päivän aikana muutamat päivätorkut ja silti olen väsynyt illalla. Yöllä nukun kuitenkin normaalisti mutta olen aamulla taas väsynyt ja sama noidankehä alkaa alusta... Koulussa tuntuu, että inspiraatiota ei löydy sitten mistään, vaikka opettaja yrittääkin vakuuttaa, että suunnitelma on todella kiva ja toimiva. Tästä huolimatta en löydä minkäänlaista intohimoa projektia kohtaan ja tekeminen tuntuu pakkopullalta.

Valittaessani tilannettani ääneen joku heitti vitsillä, että "ehkä sulla on burn out". Myöhemmin kotona nuo sanat kaikuivat päässäni ja aloin oikeasti miettiä asiaa. Toki lukukausi vieraassa koulussa oli monin puolin uuvuttava. Mutta jotenkin tuntuu siltä, että vaihdosta palatessa kuuluisi olla täynnä uutta energiaa ja inspiraatiota. Mikä oikeus mulla olisi siis olla yhtäkkiä burn outissa kyseisen kokemuksen jäljiltä? Täytyy varmaan katsoa vielä viikon verran, miten tilanne tästä edistyy – ehkä sen jälkeen kyselen aikaa koulun psykologille...

// Otan nyt ihan iisisti blogin suhteen eli kirjoittelen kun siltä tuntuu. :--) Toivottavasti nähdään pian.

4 kommenttia:

  1. Älä ota stressiä somejutuista! Tuut takas sitku siltä tuntuu! Ihana blogi sulla! ♥

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Älä turhaan stressaa blogista :) me kyllä odotetaan sua täällä joten pidä just niin pitkään taikoa kun vaan tarviit <3 tsemppiä!

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥