sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

MAALISKUUN KIINNOSTAVAT

Maaliskuu ja (alku)keväinen Suomi. 

Tuntuu kieltämättä hieman oudolta olla taas takaisin täällä Suomessa. Ei siis mitenkään huonolla tavalla mutta jotenkin erilaiselta... Vaikka suurin osa Helsingistä tuntuukin olevan ihan ennallaan niin kaupunkiin on ilmestynyt myös paljon uutta. :--) Olisi kivaa jäädä tutkimaan kaikkea pidemmäksi aikaa mutta huomenna on viimein aika suunnata takaisin Kouvolaan mun kuuden (vai seitsemän?) kassin/repun kanssa! Edessä on myös useita koneellisia pyykkejä, suurempi kauppareissu ja muutenkin tavaroiden purkamista ja paikalleen laittamista.

Sitä ennen aloitetaan uusi kuukausi mun tällä hetkellä inspiroivilla asioilla!


sisustus: hauskat saviruukutMeillä on koululla savitöitä varten oma luokka ja pohdinkin, jos löytäisin aikaa vierailla siellä ja kokeilla erilaisten ruukkujen, kippojen ja kuppien muovaamista. Nää on jotenkin kivan persoonallisen näköisiä tavallisten ikean ja iittalan astioiden keskellä.

säilytys: avonaiset ratkaisut  Tällä hetkellä mulla on ainoastaan kahdet korkkarit, joten ehkä mulla ei ole ihan tarvetta kuvan mukaiselle säilytysratkaisulle. Silti juuri tällaiset säilytysideat, jotka tuovat kauniit vaatteet ja tavarat osaksi sisustusta ovat löytäneet tiensä mun sydämeen tänä keväänä.


huvittelu: "blanket fort"  Nämä peitoista ja tyynyistä rakennetut majat ovat näkyneet jo jonkin aikaa eri paikoissa ja tuovat mulle vahvasti lapsuuden mieleen. Joku viikonloppu täytyy ehdottomasti kasata tällainen olohuoneeseen ja pistää pystyyn leffamaraton ja vanhat kunnon pyjamabileet!!

hyvinvointi: jooga Oon huomannut, että mun kehosta on kadonnut suurin osa notkeudesta mutta jotenkin "pelkkä" venyttely ei houkuttele... Siksi olen harkinnut joogan kokeilemista – siis ihan kotona Youtube-videoiden parissa. Esimerkiksi vapaapäivien aamut voisivat olla aika ihana aika rauhalliselle joogalle. ♥︎


tyyli: Furla Metropolis Merkkilaukut on olleet pitkään sellainen asia, jota en vaan ole ymmärtänyt. Nyt mulla on kuitenkin ollut pidemmän aikaa ajatuksissa kaksi eri laukkua, joista toinen on tämä Furlan klassinen Metropolis. Täydellisen kokoinen pikkulaukku, joka löytyy myös mustana. Ainoana miinuksena on tosin tuo metallinen lukko, johon jää hyvin ikävästi näkyviin sormenjäljet. Enkä vieläkään tiedä olisinko valmis laittamaan niin paljon rahaa "vain" laukkuun...

hiukset: hiusdonitsit  Mun uusin rakkaus, joka on estänyt mua leikkaamasta hiuksia lyhyemmiksi. :--D Tykkään kuinka paljon erilaisia hiusdonitseja nykyään on tarjolla mutta nämäkään ei ole ihan pelkästään positiivinen juttu. Koska mun hiukset on hyvin ohuet niin joudun usein kiertämään sen lenkin useamman kerran hiusten ympärille eikä se välttämättä ole silloinkaan tarpeeksi tiukka. (Hirveät ongelmat mulla.)


ruoka: amerikkalaiset pannukakut
 Milanossa useiden kahviloiden listalta löytyi pannukakkuja, joten ei ehkä mikään ihme, että niitä tuli syötyä monta kertaa. ♥︎ Mun tämän vuoden tavoitteena onkin löytää se täydellinen resepti kuohkeisiin pannukakkuihin, jotta voin valmistaa näitä itse kotona.

juoma: maustettu vesi
Mehujen ja muiden makeiden juomien sijaan päätin suunnata mun ajatukset veden juomiseen. Vaikka tavallista vettä tuleekin juotua melkein kiitettävä määrä, tuntuu se vieläkin hieman pakkopullalta. Siksi kiinnostuinkin etsimään erilaisia tapoja maustaa tavallista vettä niin, että sitä on mukavampi juoda päivän mittaan.


matkustus: Singapore
 Annikan blogissaan julkaisema Singaporen vinkkejä ja tärppejä sisältävä postaus sai mut innostumaan kyseisestä maasta todella paljon. Aiemmin mun matkustushaaveet on olleet aika kaukana Kaukoidän kohteista mutta postauksen perusteella Singapore vaikuttaa aika sympaattiselta ja mielenkiintoiselta kohteelta!

Netflix: Shadowhunters
 Voidaanko fiilistellä hetki sitä faktaa, että Netflixin Shadowhunters-sarjan kolmannen kauden toinen puolikas alkoi viimein pyöriä? Oon odottanut tätä todella kauan ja vaikka uudet jaksot saivatkin hymyn mun kasvoille niin tällä hetkellä näyttää ikävästi siltä, että kyseinen kausi jää sarjan viimeiseksi. :--(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥