perjantai 29. maaliskuuta 2019

KEVÄTFIILIS


Aurinkoista perjantaita tyypit.

Tuntuipa hyvältä avata blogi pitkästä aikaa ja tulla kirjoittelemaan teille ilman minkäänlaisia suunnitelmia tai paineita. Mun elämä on yhä vähän sekaisin mutta nyt jo tuntuu, että ehkä tämä arki alkaa tästä sujumaan. Varasin juuri äsken itselleni keskusteluajan meidän koulun opintopsykologille – ehkä juttelu asiantuntijan kanssa auttaisi selvittämään omia ajatuksia tulevaisuudesta.

Tänään on ollut aivan ihanan aurinkoinen päivä ja lämpömittari näyttää jopa + 10 astetta. Otinkin itseäni jo aamulla niskasta kiinni ja nousin jo yhdeksältä ensimmäisellä hälytyksellä. Aamupalan jälkeen lähdin tunnin mittaiselle kävelylle läheiselle metsäpolulle, josta poikkesin vielä ruokakauppaan. Ulkoilu teki kyllä erittäin hyvää ja nyt olo on entistä energisempi. Tänään tarkoitus olisi hoitaa kesän työharjoitteluun liittyviä tehtäviä, pestä pyykkiä ja tuulettaa asunto.


Kevään saapuminen yllättää mut joka vuosi mutta tällä kertaa tuntuu, että kevät ei voi millään tulla tarpeeksi ajoissa. Uskon, että tämä johtuu vahvasti Milanon viimeisestä viikosta, kun lämpömittarin lukema kohosi yli 20 asteen ja tuntui aivan kesältä. Valehtelisin jos väittäisin, ettei tuntunut pahalta tulla takaisin Suomeen metrin mittaisten lumivallien keskelle... Onneksi lumi vaikuttaa nyt sulavan reippaalla vauhdilla pois ja pian voi jo kaivaa keväisemmät vaatteet esille! ♥︎

Keväästä innostuneena mä tein varsin yllättävän päätöksen pätkäistä hiukset taas reilun kymmenen senttiä lyhyempään mittaan. Kaipasin jotain vaihtelua ja tämä tuntui oikealta ratkaisulta. Uusi leikkaus näyttää ihanan freesiltä niin suorana kuin omalla kiharalla – ja mikä parasta tuntuu ihanan kevyeltä. Ehkä pitäisi kuunnella useammin omaa vaistoa eikä aina miettiä asioita niin pitkään. Ehkä laitan myöhemmin viimein sen sähköpostin syksyn työharjoittelun haastattelua koskien? Ja jätän paljon stressiä aiheuttavan syventävän kirjoituksen -kurssin pois tältä keväältä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥