keskiviikko 6. helmikuuta 2019

TATUOINTI NRO 4

Moikka!

Aloitetaan ihan ensimmäisenä lauseella: "Anteeksi, äiti." (Kyllä mä tiedän, että käyt täällä uteliaisuuttasi, vaikka olenkin pyytänyt pysymään poissa.) Ollaan yhä hyvinkin paljon eri mieltä tatuoinneista, joten olen päättänyt olla enää mainitsematta uusien kuvien ottamisesta ja kotona käydessä meillä vallitsee "poissa silmistä, poissa mielestä" -politiikka pitkähihaisen paidan muodossa – ja ainakin mä olen näihin kuvioihin ihan tyytyväinen.

Mun Milanon opiskelijavaihto alkaa tosiaan lähestyä loppuaan ja halusin toteuttaa vielä yhden asian täällä kaupungissa ollessani – nimittäin hankkia uuden tatuoinnin paikallisessa studiossa. Selailin eri studioiden instagram-tilejä kunnes vastaan tuli juuri mulle sopivalta vaikuttava kuvittaja, joka toimii harjoittelija läheisessä liikkeessä. :--) Kuukauden viestittelyjen, ehdotuksien ja suunnitelmien jälkeen kävelin viime perjantaina räntäsateessa studiolle tunnin pituiseen sessioon, jonka lopputulos oli tämä:


MISSÄ OTETTU?

Le Caveau Tattoo -niminen liike täällä Milanossa. Tutustuin liikkeessä tatuointeja harjoittelijana tekevän Adryn aiempiin töihin sattumalta Instagramissa ja tykkäsin tämän yksinkertaisesta tyylistä. Mielestäni tyyli sopi hyvin yhteen oman suunnitelmani kanssa, joten laitoin hänelle yksityisviestiä mahdollista tatuointiaikaa kysyen. :--) Adry oli muutenkin todella mukava persoona ja oli todella innoissaan tatuoinnista, sillä satuin olemaan hänen ensimmäinen "ei-italialainen" asiakkaansa! Jos joskus haluan ottaa kaupungissa toisen tatuoinnin niin olen aika varma, kenelle laitan silloin viestiä. ;--)

MIKÄ / MIKSI?

Tämä pieni pääkallo on peräisin mun omasta luonnosvihkosta, jonne piirtelin useita samankaltaisia hahmotelmia loka-marraskuun aikana. Syksyn mukanaan tuoma pimeys ja viileys uuteen ympäristöön yhdistettynä toi mun mielialan aika alas, joten kompensoin noita tunteita piirtämällä ja runoja kirjoittamalla. En osaa sanoa, mistä tuo pääkallon tyyli lopulta muovautui mutta se tuntui aikanaan jotenkin symppikseltä ja jäi elämään elämäänsä mun luonnosvihkon sivuille. Jo tuolloin juuri tämä kyseinen kuva tuntui erityiseltä – ja lopulta halusinkin sen iholleni kuvaamaan niitä elämän "huonompia" hetkiä. Samalla kuva muistuttaa, etteivät nuo hetket kestä ikuiseseti, kuten ei kovin sadekaan.


HINTA?

Mun tatuoinnille tuli yhteensä hintaa 90 €, josta puolet maksoin etukäteen ajanvarauksen yhteydessä ja loput kun tatuointi oli valmis. Mun mielestä hinta oli erittäin reilu n. 7 cm korkuisesta kuvasta – olihan tatuoinnin suunnitelma tullut suoraan minulta ja sen teki studion "harjoittelija". Sain kuvasta myös pienen ystävällisen alennuksen, koska olin Adryn ensimmäinen kansainvälinen tatuoinnin ottaja. ♥︎

MILLAINEN KOKEMUS?

Molemmat liikkeen naisista olivat todella ystävällisiä ja olin jopa hieman yllättynyt, kuinka hyvää englantia he lopulta puhuivat! :--) Itse studio oli todella kivasti sisustettu ja fiilis ennen tatuointia oikein hyvä. Ootteko muuten huomanneet, että tatuointiliikkeet on lähes aina älyttömän kiinnostavan näköisiä! Olin aamun ensimmäinen asiakas, joten vanha liiketila oli kieltämättä hieman viileä mutta onneksi kamina alkoi lämmittää nopeasti. – Siis missä paikassa on enää oikea kamiina lämmittimenä? Niin söpöä!

Mulle jäi palvelusta todella hyvä fiilis mutta itse tatuoinnin ottaminen olikin hieman eri juttu. Tiesin nimittäin jo etukäteen, että kylkiluiden kohta on erittäin kipeä paikka tatuoinnille, joten olin varautunut tulevaan kipuun. Kipu oli siis aika ikävää koko toimenpiteen ajan mutta onneksi mun kuva ei ollut kovin suuri, joten siitä selvittiin hammasta purren. En siis suosittelisi kylkeä ainakaan ensimmäiselle tatuoinnille!

Asia, johon en taas ollut varautunut oli se, että kipu ei tosiaan jäänyt tatuointituoliin. Ei siis todellakaan. Tatuoinnin kohdan iho on paitsi ohutta, se liikkuu koko ajan kun itsekin liikut – siis jatkuvasti! Mulla kesti kolme päivää, kunnes tatuoitu kohta alkoi viimein olla niin parantunut, ettei siihen enää sattunut. Lisäksi huomasin, että kylki on aika huono valinta tatuoinnin pesua ajatellen...

2 kommenttia:

  1. Onpas oikeasti tosi symppis tatuointi! Jotenkin tosi ihana, että oot ite suunnitellu kyseisen tatuoinnin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mulla on muistikirja täynnä samanlaisia luonnoksia ja toivottavasti tää saa vielä joku päivä kaverin sieltä!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥