sunnuntai 17. helmikuuta 2019

MUN LEMPPARI PODCASTIT


Moikka!

Podcastit ovat olleet trendin huipulla jo jonkin aikaa mutta tapani mukaan mä tulen jäljessä tämänkin supertrendin pariin. Jostain syystä ajatus radio-ohjelman tapaisen keskustelun kuuntelemisesta tuntui hieman tylsältä, kunnes päätin antaa mahdollisuuden lempibloggaajieni Yksillä-podcastille. Tämä olikin erittäin positiivinen yllätys ja päädyin kuuntelemaan kaikki ekan kauden jaksot syksyllä junassa matkalla Pisaan. ♥︎

Tästä alkoikin mun matka podcastien ei-niin-salattuun maailmaan ja nykyään mun kuuntelulistalta löytyy useita eri tyylin podcast-ohjelmia. Vaikka mun podcastien kuuntelu onkin lisääntynyt huomattavasti, on mulla usein tapana laittaa jokin jakso soimaan taustalle esim. ruokaa laittaessa tai koulutöitä kirjoittaessa. En siis välttämättä seuraa keskustelua ihan 100% tarkkuudella mutta mun mielestä tää toimii mulla ihan hyvin, sillä tuskin osaisin vain "olla" ja kuunnella muiden keskustelua. :--D

Tässä siis mun lemppari-podcastit tällä hetkellä!

Papupata

Saran ja Johannan lämminhenkinen podcast on nimensä mukaan rentoa höpöttelyä ja naisten arkikuulumisten vaihtoa. Tää sopii yllättävän kivasti juurikin sellaiseksi taustakuunteluksi – tai mikä parempaa yhden jakson ehtii kuunnella loistavasti samalla kylvystä nauttien!

Yksillä

Mun suosikkibloggaajat Sara, Elisa ja Marianna yhdistivät voimansa podcastin muodossa. Mielenkiintoiset aiheet vaihtelevat aina rahasta outoihin iskuyrityksiin ja leikkimielisiin "visailuohjelmiin". Just mun makuun sopivaa kevyttä kuunneltavaa, joka saa tuntemaan kuin olisit itsekin paikalla.

Kaverin puolesta kyselen

Huvittava podcast käy läpi kaikista noloimpia ja oudoimpia juttuja, joita "kaverille" on sattunut ja on aivan syystä yksi kuunnelluipia ja suosituimpia kotimaisia podcasteja. Tätä on vaikeaa kuunnella naama peruslukemalla, joten kannattaa varautua yllättäviin naurukohtauksiin!

Auta Antti!

Antti Holman täydellinen podcast-ohjelma, joka yhdistää nerokkaalla tavalla huumorin (joskus naurattaa ihan liikaa), välillä ihan järkevät neuvot ja hyviä pointteja elämän eri osa alueilta. ♥︎ Toivottavasti saadaan kohta lisää tätä!

Parisuhdekriisi

Ystävänpäivänä alkanut podcast, jossa Miisa (mmiisas) ja Thomas käyvät läpi parisuhteeseen kuuluvia aihealueita omalla raikkaalla tavallaan. Hyvän mielen ohjelma, jossa kuitenkin paljon hyvää ja tärkeää asiaa. // + Miisan persoona on vaan niin ihana!


// Onko sulla heittää hyviä vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥