torstai 28. helmikuuta 2019

HYVÄSTI, MILANO ♥︎


Moi ja pikaiset terkut Münchenin lentokentältä!

Olin kokonaan unohtanut, että mun paluulento ei ollutkaan Finnairin suora Milano-Helsinki lento vaan lentoyhtiönä toimi mun alkuperäisen lennon tapaan Lufthansa ja lennon reitti sisälsi koneen vaihdon täällä Saksassa. "Onneksi" paluulento vaikuttaa olevan vähintään 30 minuuttia myöhässä, joten ehdin napata viimein jotain evästä viereisestä kioskista ja avata kannettavan. :--)

Olin aamulla ihan paniikissa, sillä olin varma, että A) mun matkalaukun paino ylittää tuon sallitun 23 kg rajan ja B) en saa ottaa mun rullalautaa mukaan koneeseen. No lopulta matkalaukku olisi saanut painaa vielä kaksi kiloa enemmän ja rullalauta on vieläkin tiukasti mun kainalossa, joten ehkä tämä kotiinpaluu onnistuu ilman kummempia sähellyksiä?

Juuri nyt mieli on yllättävän haikea ja yllätyin itsekin, kun koneen noustessa Malpensalta mua alkoi oikeasti itkettää. Näiden viiden kuukauden aikana Milanosta ehti tulla mulle rakas koti ja nyt lähteminen tuntui todella surulliselta. On lähes huvittavaa, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun muistan itkeneeni jostain lähtiessäni. Tietenkin Milanon ei tarvitse jäädä kokonaan menneisyyteen, sillä voin aina ostaa lennot takaisin ja vierailla kaikissa tutuissa paikoissa. Silti tuntuu, että tämä oli tavallaan yhden hyvän ajan loppu, johon mulla ei ole enää mahdollista palata. Onneksi kaikki muistot jäävät niin mieleen, kuviin kuin tänne blogin kirjoituksiin.

// Boarding alkaa 5 minuutin päästä, joten mun on parasta sulkea kone nyt. ;--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥