torstai 21. helmikuuta 2019

10 + KAHVILAA MILANOSSA

Ciao tutti!

Mun päivät Milanossa ovat käyneet erittäin vähiin ja lähdön hetki on edessä jo viikon päässä. Tavallaan lähtö tuntuu todella haikealta mutta toisaalta odotan jo innolla rakasta Suomea sekä sitä ihan tavallista arkea. Nyt viimeisten päivien aikana yritän nauttia parhaani mukaan kaikista siisteistä jutuista (ja erityisesti ruokapaikoista!!) ♥︎ Lisäksi suunnitteilla on päiväretket Gardajärvelle sekä Torinoon.

Vain pieni osa viime aikaisista ruokapaikoista on päätynyt instagramiin, sillä olen halunnut keskittyä pitämään seuraa kavereille, joiden kanssa ollaan näitä "ruokatreffejä" pidetty. Muutenkin puhelin on ollut tavallista vähemmän esillä, sillä halusin ehdottomasti nauttia lyhyistä tauoista kaiken opiskelun ja projektin viimeistelyn keskellä.

Onneksi nykyään kahviloiden omat instagram-tilit ovat täynnä erilaisia kuvia, joten ihan sokkona teidän ei tarvitse mun suosituksia lukea. :--)

Catmint Cat Café
Via Felice Poggi 2

Milanon toinen kissakahvila hieman syrjäisemmällä sijainnilla. Rauhallinen kahvila, jossa suuri valikoima erilaisia teemakuja! Mukavasti tilaa työskentelylle, paikalla usein paikallisia opiskelijoita.

Farini Bakery
Corso di Porta Ticinese 53

Erityisesti herkullisesta leivästään tunnettu leipoma tarjoilee leipäviipaleita mitä mielikuvituksellisemmilla yhdistelmillä.  Lisäksi listalta löytyy raikkaita salaatteja sekä vaahterasiirapissa uivat pannukakut (mun lemppari!).

Green Koala
Via Santa Croce 16

Kaverin mukaan parhaat poke / salaattibowlit saa täältä. Ravintolan tiloista en osaa enempää sanoa, mutta salaatit saa tilattua kotiin asti esim. Glovon kautta.

V3raw
Viale Regina Giovanna 16

Aivan Corso Buenos Airesin kulmalta löytyvä terveellisiä vaihtoehtoja tarjoava kahvila ja lounaspaikka. Mun oma suosikki, jos olen kiertelemässä kauppoja ja haluan napata mukaan esim. leivän ja raikkaan smoothien.

Miss Sixty Café
Piazza del Duomo 31

Duomon läheisyydestä löytyvän Miss Sixty -liikkeen yläkerrassa sijaitseva (erittäin) vaaleanpunainen kahvila. Tavallista kahvia kalliimmat hinnat eivät lopulta tuntuneet ollenkaan pahalta, kun eteen tuotiin suloinen vaaleanpunainen cappuccino! ♥︎ Kyseinen elämys on ehdottomasti käynnin arvoinen.

Panino Giusto
– Via Agnello 6 –

Yksinkertaista lounasta parhaimmillaan – rapeaksi paahdetut käsinvalmistetut leivät, joita löytyy listalta kymmenillä eri variaatioilla. Oma klassikkovalintani, Louis, sisältää mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, tomaattia ja oliiviöljyä. City on myös loistava valinta (grillattua kanaa, rapeaa pekonia, jäävuorisalaattia ja sinappia.)

Good Morning
Viale Tibaldi 22

Rauhallinen ja erittäin paikallinen kahvila Ticinesen alueella. Kodikas tunnelma ja kahvin kanssa saatavilla myös pientä purtavaa. Lounas aikaan listalla perinteisiä annoksia.

La Piadineria
Via Lazarro Spallanzani 6

Paikallisten suosima välipala / lounas on voittanut myös mun sydämen puolelleen. Ohuen pizzapohjan väliin laitetaan erilaisia täytteitä, jonka jälkeen pohja taitetaan puoliksi ja lämmitetään pikaisesti. Yksinkertaista mutta niin hyvää! :--) Mun lempparikombo on tonnikalaa, mozzarella, tomaattia, oreganoa ja majoneesia.

Frankly Bubble Tea & Coffee
Via Orefici 5

Laaja valikoima erimakuisia bubble tea -juomia sekä erikoisempia kahveja. Kahviloita löytyy useampia Milanon alueelta ja ne ovat erittäin suosittuja etenkin nuorten keskuudessa. Esimerkiksi Pumpkin Spice Latte löytyy listalta ympäri vuoden! ♥︎

Café Habitat
CityLife shopping district

Habitat-sisustusliikkeen yläkerrasta löytyvä erittäin hiljainen ja rauhallinen kahvila yllätty positiivisesti hinnoillaan. Kahvila sijaitsee siis sisustusliikkeen yhteydessä, joten kahvia nauttiessa voi silmäillä läpi liikkeen tarjontaa. Kahvilan kalusteet ovat tietenkin brändin omaa mallistoa – ja täytyy sanoa, että paikan tuolit tekivät suuren vaikutuksen.

GUD
CityLife shopping district

Pientä ja modernia suolaista purtavaa reilun drinkkilistan kanssa rennossa ympäristössä tarjoava GUD vaikuttaa olevan aika uusi tulokas kaupungissa. (Kukaan ystävistäni ei tuntunut tietävän paikkaa.) Paikka tarjoaa mukavan hengähdystauon CityLifen ostoskeskukseen tutustumisen jälkeen. Pssst! Gudin oman sivuston mukaan he ovat tulossa maaliskuun aikana myös keskustan päärautatieasemalle.
Madison Bar
Viale Sabotino 12

Mun viimeisin löytö ja ihastus Milanon ruokapaikoista! Lähellä kouluani sijaitseva Madison tarjoaa kaikkea mitä voin toivoa: listalta löytyvät burgereita, avokado-toast, foccaciaa, erilaiset bowlit, mozzarella-tikut, makeat jälkiruoat kuin laaja valikoima coctaileja. Tämä olisi ehdottomasti paikka, jonne veisin ystäväni viettämään iltaa. :--)


LUE MYÖS NÄMÄ:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥