perjantai 18. tammikuuta 2019

VIIME VIIKOT PUHELIMEN ARKISTOSTA

Buona sera a tutti!

Viimein mulla löytyi aikaa avata koneella jotain muutakin kuin meidän projektiin liittyviä dokumentteja ja 3D-mallinnuksen tiedostoja. Yes! Kuten olette varmasti huomanneet mä olen palannut takaisin Milanoon opiskelujen pariin vielä helmikuun loppuun asti. Älkää kysykö miksi täällä syksy- ja kevätlukukausien ajankohdat menevät näin oudosti mutta mun vaihto loppuu siis nyt helmikuun loppupuolella. :--)

Tänään mulla oli mielessä käydä läpi viime viikkojen tapahtumia puhelimeen tallentuneiden (instagram stories) kuvien avulla. Mä tykkään nähdä blogeissa välillä myös näitä puhelimella otettuja kuvia arjen keskeltä, sillä se antaa usein paremman kuvan bloggaajasta kuin blogin tavalliset tarkkaan mietityt kuvat. Tässä siis kuvia mun arjesta parin viime viikon ajalta!Olin taas jostain kumman syystä valinnut aamulennon, joten mun matka lentokentälle alkoi jo aamuviiden jälkeen. Onneksi kentällä ei ollut hirveästi ihmisiä, joten pääsin turvatarkastuksen läpi yllättävän nopeasti ja mulle jäi aikaa syödä aamupalaa ennen koneeseen nousua. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun mun lento on ollut ylibuukattu mutta onneksi osa matkustajista suostui viivästyttämään lähtöään korvausta vastaan!

Suorat lennot on luksusta. ♥︎ (Ja käytävän puoleinen paikka oli erittäin okei.)

Milanossa odottikin sitten varsin keväinen sää, vaikka kaikki muut tuntuivat valittavan kylmyyttä. Siis joulun pakkasten jälkeen tuo +8 astettakin tuntui aika ihanalta, varsinkin kun mukana oli auringonpaistetta ja kuivat kadut!!


Asunnolla vastassa olikin sit mun kämppiksen koira, joka tuntui olevan erittäin innoissaan mun paluusta. (Mulle esiteltiin uudet joululahjaksi saadut lelut, tietty!)

Kuten jo aiemmin mainitsin, on sää täällä hyvin keväinen ja muistuttaa mua maalis-huhtikuun vaihteesta. Nahkatakki ja ohut neule sopivat siis paremmin kuin nenä päähän. :--D

Lentokoneesta onnistuin nappaamaan jonkun super-flunssan, sillä olin seuraavat kolme päivää sängyssä. En tiedä kuinka paljon mun kämppis ihmetteli, kun vain makasin pimeässä vesipullon kanssa mutta onneksi siitä päästiin ylitse. Luulen, että mun edellisenä päivänä loppuneella antibioottikuurilla oli osansa tämän sairauden kanssa, koska mulla ei ole koskaan ollut noin korkeaa kuumetta...


Viime viikonloppuna päätin ottaa suunnaksi Milanon toisen kissakahvilan, joka sijaitsee täällä Citta Studin / Loreton alueella. Nappasin mukaan myös kannettavan, jotta saisin työstettyä meidän projektia eteenpäin. :--) Tuolta kahvilasta sai muuten älyttömän hyvää teetä (myös useita bubble tea -makuja löytyy valikoimasta!) ja kissat olivat erittäin ystävällisiä. Ehdottomasti menossa uudemmankin kerran. ♥︎

Koulun viimeiset viikot ovat jo käynnissä, mikä näkyy etenkin stressitasojen nousussa. Meillä on tällä hetkellä tekeillä kolme eri projektia, joista yksi on kahden kurssin iso ryhmätyö. Etenkin se on tuottanut paljon vaivaa, sillä mun ryhmäläiset eivät tunnu olevan kovinkaan ahkeraa porukkaa – eli mulle jää paljon hommaa sekä muiden määräilyä.

Millainen viikko sulla on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥