tiistai 1. tammikuuta 2019

TAMMIKUUN KIINNOSTAVAT

Heippa tyypit!

Muistatteko ajan, kun julkaisin tänne blogiin kuukauden tulevien tapahtumien tärppi-listaa "kuukauden kiinnostavimmat" -nimellä? :--) Mun mielestä kyseisiä postauksia oli hauskaa tehdä, vaikka välillä kivojen tapahtumien etsiminen olikin haastavaa. Tänä vuonna ajattelin kokeilla uudistaa tuota vanhaa ideaa. Tällä kertaa luvassa ei ole niinkään montaa menovinkkiä vaan laajennan ajatusta usealle osa-alueelle! Mukaan mahtuu siis kiinnostavia esineitä, tyylejä, asuja, ilmiöitä ja kaikkea muuta mikä herättää mun kiinnostuksen kuukauden alussa.

* kuvat: Pinterest

Tapahtuma: Banksy-näyttely Milanossa – Tänne ollaan menossa yhdessä äidin ja mun kummitädin kanssa, kun he saapuvat juhlistamaan mun syntymäpäivää tänne Milanoon. Banksy on kuulunut mun suosikkeihin aina lukiosta asti, jolloin katsottiin "Exit through the gift shop" -dokumentti koulussa. Museossa on näytteillä samaan aikaan myös Paul Kleen maalauksia.

Sisustustrendi: Käsintehdyt saviastiat (erityisesti teekupit!) – Tämä on oikeastaan aika paha, sillä mun astiakaapeissa on jo nyt ihan liikaa kuppeja yhden henkilön käyttöön. Kuitenkin oon iskenyt silmäni tällaisiin vähän rosoisiin käsin tehtyihin pinnoitettuihin kuppeihin. Niin söpöjä!


Meikki: Glitter – Tänä vuonna mun kimaltava paljettimekko väistyy täydellisen haalarin tieltä mutta kimallusta jäädään kaipaamaan. Sen takia mun kiinnostaisikin kokeilla jonkinlaista glitteriä mm. osana silmämeikkiä! Ehkä kumminkin vähän pienemmissä määrissä tosin...

Trendi: Tyylikäs haalari – Kuten jo mainitsin, löysin joululomalla mulle täydellisesti istuvan juhlavan haalarin. ♥︎ Oon haaveillut tällaisesta jo hyvän aikaa mutta usein niiden pituus ja leikkaus ovat ihan järkyttävän näköisiä näin lyhyellä vartalolla. Olin siis aika yllättynyt, kun kyseinen haalari istui täydellisesti ja näytti upealta!


Ruoka: Kevyet salaatit – Jouluruoka ja syksyn aikana nautitut pasta-annokset ovat alkaneet jo pikkuhiljaa tökkimään ja mieli tekisi jotain kevyttä ja herkullista. Katse kääntyy siis luultavasti salaatteihin mutta ideoita pitäisi löytyä. Toiveissa olisi löytää toimivia ja mielenkiintoisia yhdistelmiä jotka tuovat ateriaan ruokaisuutta ja makua.

Drinkki: Kuohuviinipohjaiset drinkit – Joululoman antibioottikuuri laittoi mut hetkeksi juomattomalle mutta syntymäpäivänä viimeistään olisi aikomus kilistellä jossain määrin. Tilaan tavallisesti baarissa lähes aina samoja kolmea drinkkiä, joten tähänkin olisi kiva saada muutosta. Tällä hetkellä erilaiset kuohuvaan tehdyt hedelmäiset juomat kuulostavat aika hyvältä!


Kirja: One of us is lying – Kummitädin ostama, englannin kielinen, nuorten kirja on mulla juuri nyt kesken mutta kirja odottelee vielä Milanon kämpällä. Kirjassa keskitytään selvittämään kuka neljästä jälki-istuntoon joutuneesta nuoresta on syyllinen viidennen paikan päällä olleen nuoren kuolemaan. Tiedossa on siis ainakin salaisuuksia, ihmissuhteiden koukeroita, juonittelua, petoksia ja yllätyksiä.

Musiikki: Normandien White Flag -albumi – Vuoden lopussa julkaistu, ruotsalaisen rock-yhtye Normandien toinen studioalbumi on soinut kuulokkeissa aika usein. Melko rauhallista ja perinteitä kunnioittavassa musiikissa on oma mielenkiintoinen soundinsa ja toimii mulla loistavasti taustamusiikkina eri askareille.


// Millaisia mietteitä tällainen postaus herätti?

2 kommenttia:

  1. Kiva idea jakaa vinkkejä muihinkin kuin pelkkiin tapahtumiin :) näin helsingin ulkopuolella asuvana tuntuu että melkein kaikki tapahtumavinkit on aina vain sinne joten postaukset tuntuu vähän turhilta. ja mäkin oon iskenyt silmäni noihin savi astioihin, ne on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä mulla olikin vähän tarkoituksena :) Hyvä jos postaus nappasi!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥