torstai 3. tammikuuta 2019

JOULUKUUN SUOSIKIT ♥︎

Huomenta murmelit!

Vuosi on vaihtunut ja on aika haudata joulukuu lopullisesti. Tämä tarkoittaa luonnollisesti kuukauden suosikkien listaamista. :--) Näitä kuukauden suosikkeja on ilmestynyt täällä blogissa jo aika pitkän aikaa ja olenkin alkanut miettiä niiden uudistamista jollain tavalla... En halua luopua ideasta täysin mutta kaipaisin postaukseen jotain uutta, mielenkiintoista ja freesiä ideaa. Onko se sitten sisällön, aihealueiden, postauksen rakenteen tai ulkoasun muokkaaminen? Tähän minulla ei vielä ole vastausta mutta toivotaan, että jotain tapahtuu ennen tammikuun loppua.

Tänään kuitenkin mennään vanhalla ja tutulla formaatilla.


JOULU(KUUSET) SVEITSISSÄ

Joulukuu vaihtui poikkeuksellisesti Sveitsissä, sillä olin kyseisenä viikonloppuna tervehtimässä Baselissa asuvaa kummitätiäni. Viikonloppu oli paljon kaivattu tauko kaikesta opiskelusta ja kaupunki erittäin kaunis joulukuusineen ja -valoineen. Jouluisista kuvista pääset nauttimaan vielä klikkaamalla tästä linkistä.

PIKKUJOULUT + ASU

Vaikka meidän alkuperäiset suunnitelmat pikkujoulujen suhteen ei ihan onnistuneetkaan, mahtui joulukuuhun yksi ilta feikin takkatulen ja glögin ääressä. Tarjolla oli niin pikkuleipiä kuin suuri panettone ja olipa meidän illan emäntä löytänyt tarjolle myös Annas-pipareita. ♥︎ Pikkujoulu kausi meni muutenkin tämän hopeisen mekon kanssa ja meidän matka jatkuu varmasti myös ensi vuoden puolella!


TUOREET KLEMENTIINIT

Klementiinit kuuluvat joulun aikaan. Tavallisesti olen hyvin skeptinen kaupan hedelmiä kohtaan, sillä onnistun jotenkin aina valitsemaan ne kaikista mauttomimmat yksilöt kaupasta. :--D Katselin (ja haistelin) täällä pidemmän aikaan kauppoihin ilmestyneitä klementiinivuoria kunnes yksi päivä uskalsin valita muutaman kokeiluun. Ne osoittautuivat lopulta erittäin herkullisiksi ja ennen joululomaa muhun oli uponnut varmaan useampi kymmennen kiloa kyseisiä hedelmiä...


SEPHORAN KASVONAAMIOT

Alkukuukauden "kylmyys" ehti melkein kuivattaa kasvojen ihon mutta onneksi nämä naamiot pelastivat tilanteen. Harmillista, etten ymmärtänyt ottaa niitä mukaan Suomeen kun ne oikeat pakkaset iskivät ihoon kiinni. Arvostelun tästä ja kahdesta muusta sarjan kasvonaamiosta löydät täältä.


WITCH DOESN'T BURN IN THIS ONE, AMANDA LOVELACE

Joulukuun ainoa ostettu ja läpi luettu kirja oli tällä kertaa runoilija amanda lovelacen toinen teos. Kirja jatkaa samaa tyyliä kuin aikaisempi osa mutta runojen aiheet ja kirjan tunnelma on muuttunut kannustavammaksi ja ylistää naisten vahvuutta. Erittäin tsemppaavaa luettavaa, joka herättää myös paljon ajatuksia naisen asemasta nyky-yhteiskunnassa. (Lisää täällä.)


MILANOSSA VIERAILLEET KAVERIT

Tämä olisi oikeastaan kuulunut jo marraskuun suosikkeihin mutta nyt kun molemmat ystävät ovat ilostuttaneet mun elämää Milanossa niin on tämä pakko mainita. Muutto uuteen kaupunkiin ja ympärillä oleviin täysin tuntemattomiin tutustuminen ei ole helppoa – etenkään mulle, jolla on muutenkin hyvin pienet ystäväpiirit. Kiitos siis, että järjestitte aikaa tulla moikkaamaan mua!


+ JOULULOMA SUOMESSA

Jos jätetään laskuista pois ne pari päivää jotka menivät hammaskivun kanssa taistellessa niin joululoma oli tänä vuonna varsin ihana ja annoin itseni kerrankin levätä kunnolla. Siksi koulujuttuja onkin vielä tehtävä viikonloppuna ennen maanantain tunteja. ;--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥