torstai 24. tammikuuta 2019

23 X MITÄ KERTOISIN NUORELLE ITSELLENI?

What's up everybody?

Tänään on jälleen se päivä vuodesta, kun tämä tyttö täyttää vuosia! ♥︎ Tarkkaan sanottuna 23 vuotta tuli täyteen tänä aamuna. Tänään on muutenkin tavallista syntymäpäivää erikoisempi päivä, sillä mun äiti ja rakas kummitäti on tulossa tänne Milanoon mun luokse. Ihan älyttömän ihana juttu ja mulla on muutamia kivoja suunnitelmia tälle viikonlopulle...

Voisin jäädä kirjoittelemaan teille enemmänkin mun ajatuksia syntymäpäivistä (ja niiden jakamisesta kaksosen kanssa) mutta mun on ihan pakko sulkea kone ja lähteä kouluun. Tulin vain pikaisesti kirjoittamaan tämän postauksen aloituksen ja julkaisemaan tekstin nyt aamulla, sillä en luultavasti ehdi tänään uudestaan koneelle. Hieman harmillistä, että syntymäpäivä ei oikeuta vapaapäivään koulusta. :--D Täällä blogissa ajattelin juhlistaa merkkipäivää julkaisemalla 24 -asiaa, jotka haluaisin kertoa nuoremmalle minälleni, jos satuttaisiin kohtaamaan kadulla. Osa vähän syvällisempiä juttuja ja osa näiden vuosien aikana opittuja elämän opetuksia.


1. Syntymäpäivänä pitää juhlia kunnolla. Ihan sama, vaikka sun veljellä olisikin myös synttärit. Tää on sun päivä ja sussa on reilusti syytä juhlimiselle! ♥︎

2. Älä koskaan aloita herkkulakkoa. It's not worth it.

3. Yritä luottaa muihin ihmisiin, vaikka se tuntuisi välillä vaikealta. Älä kuitenkaan ole liian sinisilmäinen, sillä valitettavasti kaikki eivät halua sulle hyvää.

4. Purukumi lähtee parhaiten irti vaatteista, kun sitä viilentää jääpalalla.

5. Päästä irti turhista asioista. Esimerkiksi huonosti sujunutta koetta ei kannata jäädä murehtimaan vaan keskittyä kovemmin tulevaan tenttiin.

6. Jos jokin asia mietityttää niin on aina okei kysyä neuvoa muilta. (Ihan silläkin uhalla, että saattaisit vaikuttaa tyhmältä.) Kuitenkin harvemmin niin tyhmiä kysymyksiä on, ettei niitä kannattaisi kysyä.

7. Korolliset kengät voi oikeasti olla jalassa lähes yhtä mukavat kuin rennot tennarit.


8. On täysin luonnollista välillä epäonnistua. Sitä sattuu kaikille mutta ero ihmisten välille syntyy siitä, kuinka otat epäonnistumisen vastaan. Parasta on oppia vastoinkäymisistä ja suoriutua paremmin seuraavalla kerralla.

9. Rahan säästäminen pahan päivän varalle on paras asia, jonka voit tehdä ennakkoon.

10. Päästä irti "myrkyllisistä" ihmisistä. Jos toisen seurassa tulee aina ikävä olo, niin se ei tee hyvää sulle, vaikka tuntuisikin pahalta jättää toinen.

11. Herkuttelu on sallittua muulloinkin kuin herkkupäivänä.

12. Joihinkin asioihin ei kannata kysyä lupaa etukäteen, vaan on helpompi pyytää anteeksi myöhemmin, jos siihen tulee tarve.

13. Kyllä sä vielä tulet kahvia juomaan. Usko pois.

14. Tulet pukemaan päällesi – ihan omasta valinnastasi – ne aiemmin vihaamasi vakosamettihousut.

15. Sun keho on sun ja sä päätät mitä tehdä sen kanssa.

16. Yhden ihmisen kohdalle mahtuu vain tietty määrä epäonnea. Vaikka just nyt kaikki tuntuisikin menevän ihan perseelleen niin paremmat ajat on tulossa. Trust me.


17. Yksin asuminen on todella jees, vaikka kaikki kotityöt pitää tehdä itse. Kuitenkin siivoat ainoastaan omat sotkusi ja hoidat omat asiasi.

18. Kun jokin asia ei ole kunnossa tai on epäoikeudenmukainen niin avaa suusi.

19. Kouluarvosanat ei määritä sun arvoa ihmisenä. Eikä tulevaisuudessa lähes ketään kiinnosta, minkä arvosanan sait kasi luokalla maantiedosta.

20. Sä hankit sen kauan haaveilemasi tatuoinnin. Ja monta muutakin.

21. Jos sun on paha olla niin puhu jonkun kanssa. Oli se sitten oma vanhempi, paras ystävä tai joku tuntematon netin keskustelupalstalla. Älä jää yksin pahan olon kanssa.

22. Kissa on paras asia, jonka ihminen voi omistaa. End of story.

23. Joku ihana tyyppi tulee vastaan, kun sitä vähiten odotat. Kuulostaa erittäin kliseiseltä mutta näin käy oikeasti hyvin usein.


// Paljon onnea minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥