sunnuntai 13. tammikuuta 2019

2019 – MITÄ MIELESSÄ?

Hello world!

Vuoden 2019 ensimmäinen kokonainen viikko on pian ohi ja arki tuntuu rullaavan taas hirmuista vauhtia eteenpäin täällä Milanossa! Kurssien jäljellä olevat oppitunnit vähenevät koko ajan ja helmikuun alussa häämöttää jo ensimmäinen "oikea" tentti... Tänään kaipasin jotain tuttua ja turvallista tänne blogin puolelle ja hetken pohdinnan jälkeen päätin kirjoittaa teille hieman mun suunnitelmista tulevalle vuodelle. :--) Suurin osa vuodesta on tietenkin vielä täysin kartoittamatonta aluetta mutta muutamia juttuja on jo lyöty lukkoon tulevien kuukausien osalta.

Ensimmäisenä varmaankin vajaan kahden viikon päästä koittavat 23-vuotissynttärit, joita mun äiti sekä kummitäti tulevat juhlimaan tänne Milanoon. Tänä vuonna tiedossa ei siis ole suuria juhlia mutta odotan silti kyseistä viikonloppua innolla!
(kuvat: Pinterest)

Kuten mainitsin helmikuu alkaa kurssien lopputöiden palautuksilla sekä tenteillä, jotka tällä hetkellä ahdistavat aika lailla. Tentit ovat pääosin suullisia keskusteluja opettajan kanssa ja pelkään meneväni täysin lukkoon yrittäessäni keskustella englanniksi "tuntemattoman" kanssa... Onneksi kuukausi keventyy hieman kahden live-keikan ansiosta! Ensimmäisenä iltana lavalla on Good Charlotte ja heti seuraavana päivänä Years & Years. ♥︎ Helmikuun viimeinen viikko mulla on vapaata aikaa ennen paluulentoa kotiin, joten sitä täytyy vielä suunnitella. Ennen kotiinpaluuta olisi mahtavaa ennättää myös tatuoitavaksi, sillä yksi idea alkaa olla jo aika valmis toteutettavaksi!

Maaliskuu tuo mukanaan paluun Kouvolaan ja kevään viimeiset kurssit. Samalla täytyy pitää peukkuja työharjoittelun haastattelujen puolesta sekä kirjoitella useammat raportit opiskelijavaihtoon liittyen. Huhtikuu on näillä näkymin pyhitetty opiskelulle, tosin loppukuussa odottaa reissu Lontooseen kaverin luokse! Ihanaa päästä takaisin kyseiseen kaupunkiin. Viimeinen kevään kurssi loppuu juuri sopivasti ennen reissua, joten se toimii samalla palkintona suoritetusta lukuvuodesta.


Jos kaikki sujuu hyvin ja onnistun saamaan itselleni hyvän työharjoittelupaikan, kuluvat touko- ja kesäkuu oletettavasti töissä. Suuntana on toivottavasti jälleen Helsinki, joten mukaan mahtuu jälleen myös pienehkö muutto-operaatio... Tavallisesti toimistot ovat kesälomalla heinäkuun ajan – mä olen ainakin luottanut tähän, sillä varattiin äidin toiveesta viiden päivän matka Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Heinäkuussa tanssitaan myös Ed Sheeranin keikalla Helsingissä!

Elokuussa saatan jatkaa vielä työharjoittelua, jos se sopii sekä mun että yrityksen aikatauluihin. Muussa tapauksessa jatkan kesälomaa aina koulun ensimmäiseen päivään asti. (On muuten mun viimeinen amk-vuosi jäljellä!) Muuten suunnitelmat loppuvuodelle riippuvat erittäin paljon koulun kursseista ja aikatauluista – mulla kun on jonkin verran kirittävää vaihdon ajan opinnoissa. Toivon todella, ettei tämä opiskelijavaihto viivästytä mun kevään valmistumista – toisaalta jos niin käy niin en siltikään tule katumaan tänne Milanoon lähtemistä. ♥︎ Tänä jouluna harkitsen muuten joulun järjestämistä Kouvolassa, sillä olisi jo korkea aika antaa äidin nauttia valmiiksi järjestetyistä pyhäpäivistä...


// Millaiselta sun tuleva vuosi 2019 näyttää tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥