maanantai 10. joulukuuta 2018

KERMAINEN TOMAATTIPASTA


Ciao tutti!

Koulupäivät ennen joululomaa (ja Suomeen tulemista) alkavat käydä vähiin – ensi viikon perjantaina ollaan siis pitkästä aikaa kotona! ♥︎ Tulen joululoman ajaksi käymään kotona ja odotan jo innolla kaikkia suomalaisia jouluruokia! Tai no ehkä enemmän pipareita, glögiä, joulutorttuja ja lanttulaatikkoa, mutta kuitenkin. :--D Ajateltiin järjestää täällä Milanossa vielä tulevana viikonloppuna pikkujoulut ja leipoa mm. joulutorttuja. Glogiä täällä saa ainoastaan Ikeasta, joten siellä täytyy myös pistäytyä. Piparit löytyvät taas Flying Tiger of Copenhagenin myymälästä – eli ei täällä ihan ilman joulua olla sentään oltu.

Oon myös ehtinyt jouda melkein paketillisen jouluteetä ja sen innoittamana päädyin lisäämään hieman kanelia mm. tämän ohjeen pastaan. Tiedän, kuulostaa varmasti hyvin oudolta! Yllätyin itsekin, kuinka hyvin pieni ripaus kanelia sopi tomaattien makuun ja toi kastikkeeseen vähän jouluisen maun. Katsotaan uskallanko tämän kokeilun jälkeen lisätä kanelia mihinkään muualla, jonne se ei kuuluisi alkujaan...


KERMAINEN TOMAATTIPASTA (2 annosta)

1 pkt kirsikkatomaatteja
1/2 dl valkoviiniä
1 prk ruokakermaa
1/2 dl parmesaania
ripaus kanelia
1/2 tl basilikaa

+ pastaa
+ vuohenjuustoa


1. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja heitä kuumalle pannulle.

2. Lisää valkoviini ja kuumenna hetki sekoittaen.

3. Valmista pasta ohjeen mukaan.

4. Kaada joukkoon kerma ja parmesaani. Sekoita ja mausta basilikalla ja kanelilla.

5. Valuta valmis pasta ja tarjoile kastikkeen kanssa.

6. Lisää halutessasi lautaselle muutama tuore kirsikkatomaatti ja paistettua vuohenjuustoa.


// Ihanaa joulun odotusta missä ikinä olettekaan juuri nyt!

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥