sunnuntai 30. joulukuuta 2018

INSTAGRAM BEST NINE (2018)

Moikka!

Nyt vuoden loppupuolella instagramissa on näkynyt taas monia Best Nine -kollaaseja ja kävin omaa uteliaisuuttani kurkistamassa myös mun tämän vuoden tykätyimmät kuvat Instagramissa. Muutama bloggaajakin on jakanut omat tykätyimmät kuvansa blogeissa ja kertonut hieman taustoja kuvien takana. Mun mielestä tämä on todella kiva idea lukea tarinaa noiden kuvien taustalla ja halusinkin tehdä myös oman postauksen omien kuvieni taustoista. Hieman hassua, kuinka yhdeksän tykätyimmän kuvan joukossa oli kahdeksan kuvaa mun alkuvuoden Islannin reissulta ja vain yksi muu kuva. :--D


1) Viime vuoden tykätyin kuva on syyskuulta ja esittelee mun samaisena päivänä ottamaa kolmatta tatuointia. ♥︎ Tämän ottaminen olikin aika random tapaus, sillä menin studiolle kyselemään aikaa ensi keväälle, kun mulle ilmoitettiin, että pääsen halutessani heti tatuoitavaksi! Pienen mietinnän jälkeen päätin ottaa tekstin saman tien. Teksti on mun lempirunoilijan J.M.Stormin käsialaa ja fontti sama kuin mun nilkan tatuoinnin. Lisää tatuoinnista voit lukea TÄÄLTÄ.


2) Vähän hassua, että loput kollaasin kahdeksan kuvaa ovat tosiaan kaikki meidän tammikuiselta Islannin reissulta. :--D Toisaalta reissu oli luultavasti yksi mun elämän upeimpia kokemuksia ja maisemat uskomattoman upeita, joten ehkä ei ole niin yllättävää, että tekin tykkäsitte kuvista? Tämän kuvan vesiputous on Skogafoss Waterfall – onneksi oltiin liikkeellä aikaisin aamulla, joten ehdittiin ihailla maisemaa ennen kuin parkkipaikalle saapui monta turistibussia...


3) Tämä upea auringonnousu tallentui auton ikkunasta matkalla Reynisfjaran Black Sand Beachille eikä se tarvinnut edes yhtään editointia. ♥︎


4) Tämä näkymä meidän ekan päivän ekalta pysähdykseltä, kun ajettiin tämän kauniin joen vartta. Siis kuinka uskomatonta, että nuo rannan "lohkareet" oli jäätä?? 


5) Black Sand Beach. Kyseinen ranta on siis pientä mustaa laavakiveä ja rantaa piiskaavat erittäin voimakkaat aallot. Tuo paikka sai mut tuntemaan itseni erittäin pieneksi noiden luonnonvoimien keskellä!


6) Meidän huone Reykjavikissä oli niin kiva! Olin ensin ihan varma, että oltiin saatu väärä huone, enkä uskaltanut edes ensin purkaa tavaroita. :--D Huone oli älyttömän kokoinen, kivasti sisustettu ja kylpyhuoneesta löytyi oma poreamme. Näköjään reissaaminen matkailukauden ulkopuolella kannattaa... Suuri suositus siis Room With A View -hotellille!


7) Toinen kuva Black Sand Beachilta. Jos sulla on suunnitteilla matka Islantiin niin suosittelen lisäämään tän rannan to do -listalle!


8) Se perinteinen reissukuva. Nuo maisemat saavat vielä näin melkein vuoden jälkeen hymyn huulille – tää reissu oli kyllä niin uskomaton kokemus!


9) Teiden varsilla käyskenteli ennätysmäärä lampaita ja islanninhevosia ja olihan näitä kavereita pakko pysähtyä moikkaamaan. Hevoset olivat selvästi tottuneet ihmisiin, sillä ne tulivat tervehtimään meitä aidan luokse. :--) Harmi kyllä meillä ei ollut mukana mitään herkkua mutta hevoset eivät tästä tuntuneet kummemmin välittävän.


// Ajattelin julkaista lähiaikoina myös mun omat suosikit instagramista :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥