maanantai 31. joulukuuta 2018

2019 – SUUNNITELMIA & TOIVEITA

* kuvat: Pinterest
Huomenta rakkaat!

Toivottavasti olette pian valmiita uuden vuoden aloittamiseen! (Mä ainakin olen!) Mun vuosi käynnistyy täällä Suomessa joululoman viimeisten päivien merkeissä ja lauantaina odottaa lento takaisin Milanoon. Koulu jatkuu vielä helmikuun loppuun ja maaliskuussa olisi tarkoitus palata koulun penkille Kouvolaan. Eletään siis aika jännittäviä aikoja. Uusivuosi on muutenkin loistavaa aikaa aloittaa alusta, järjestellä asioita ja asettaa tavoitteita seuraavalle vuodelle. :--) Tässä siis muutama mun päätös tälle vuodelle!

1) Tämän vuoden aikana toivoisin löytäväni oman tyylini sisustuksessa ja suunnittelussa! Tällä hetkellä mun tyyli vaihtelee paljonkin projektin mukaan ja kaipaankin sitä omaa tunnistettavaa käsialaa suunnittelijana.

2) Kesäksi pitäisi taas löytää harjoittelupaikka, jotta opinnot etenevät hyvällä vauhdilla. Pian siis taas lähetellään hakemuksia, soitetaan puheluita ja sovitaan tapaamisia...

3) Haluaisin kokeilla hiuksissa toisen sävyistä sinistä tämän turkoosin taittavan värin jälkeen – ehkä hieman harmaaseen taittuva kylmä sininen on seuraava valinta?

4) En ole oikeastaan puhunut olleenkaan mun parisuhteesta täällä (enkä luultavasti aiokaan) mutta toivottavasti se jatkuu yhtä hyvällä mallilla myös ensi vuonna. Mun opiskelijavaihto osui tämän suhteen vähän huonoon saumaan mutta oon ylpeä siitä, kuinka ollaan saatu juttu toimimaan siitä huolimatta!

5) Haluan viettää vielä enemmän aikaa mun ystävien kanssa ja olla läsnä.

6) Vuonna 2019 aion syödä vielä vähemmän lihaa ja panostaa herkulliseen kasvisruokaan.

7) Aion myöskin liikkua enemmän jalkaisin ja pyörällä tai valita edes julkisen liikenteen. Sekä maapallo että minä voidaan tämän päätöksen jälkeen vähän paremmin!

8) Matkustaa kahteen uuteen paikkaan vuoden aikana. Parasta on, etten ole näitä päättänyt, joten luvassa voi olla hyvinkin spontaani reissu...


// Millaisia päätöksiä sulla on tulevaa vuotta varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥