tiistai 27. marraskuuta 2018

YHDET HOUSUT, KAKSI TYYLIÄ


Moikka!

Täällä kirjoittelee hyvin onnellinen tyyppi – tänään oli erittäin kaunis päivä ja aurinko paistoi koko päivän! Mulla oli oikeastaan vapaapäivä mutt nähtiin koulun läheisessä kahvilassa mun ryhmän kanssa ja tehtiin töitä meidän projektin parissa. Matkalla kouluun kuuntelin joulumusiikkia ja ihastelin kauppojen ripustamia jouluvaloja. Ja päivä vain parani päästyäni perille kahvilaan – menu oli nimittäin saanut päivityksen jouluun ja tarjolla oli viimein gingerbread latte -kahvia! ♥︎ Muutenkin tuntuu, että projekti rullaa paljon paremmin ja saadaan se vielä oikeasti valmiiksi.

Siinä lyhyt tiivistys mun tiistaista tähän mennessä – nyt siirrytään tän postauksen aiheeseen. Sain pyynnön aiempaan Yksi mekko, kaksi tyyliä -postaukseen hennon toiveen samanlaisesta postauksesta, jossa yksi vaatekappale on osana kahta eri asukokonaisuutta. En ollut tuolloin edes ajatellut, että tästä saisi mahdollisesti pienen postaussarjan tänne blogiin mutta innoistuin ideasta. Mun vaatekaappi on muutenkin aika rajoitettu täällä Milanossa, joten samat vaatteet kiertävät päällä useiden eri asujen osina – tämä ei siis ollut niin vaikeaa toteuttaa!

1: (FRIDAY) EVENING AT HOME

Todellisuudessa tämä asu oli päällä eilen mutta mun mielestä perjantai kuulosti paremmalta otsikon puolesta. :--D Nämä lokakuun alussa hankitut housut ovat muuten mun go-to valinta, kun en viitsi pukea päälle farkkuja. Maanantaina yhdistin näihin yksinkertaisen vyön ja tämän ruskean eri sävyjä sisältävän kirjoneuleen, joka jäi mun ainoaksi Black Friday -ostokseksi.  (Olin katsonut neuletta jo aiemmin ja nyt se oli tarjouksessa.) Tässä asussa on hauska ja nostalginen tunnelma ja se on ihanan rento juurikin kotona hengailuun – uskaltaa tässä muuten käydä kaupassakin.

 2: GOING OUT WITH FRIENDS

Tänään lähdin kahvilaan juurikin tässä asussa näkemään koulukavereita projektin merkeissä. (Tosin hattu jäi lopulta kotiin, sillä mun kuulokkeet eivät mahdu sen alle ja valitsin tällä kertaa musiikin tyylin sijaan.) Mulla oli mukana myös takki mutta sille ei ollut lopulta tarvetta! Tässä asussa musta pooloneule ja linjakkaat mustat nilkkkurit tuovat hyvin klassisen ilmeen, jonka kaulahuivi ja hattu kuitenkin rikkovat. Lopputulos on mun mielestä samaan aikaan mielenkiintoinen että yksinkertainen. Musta väri tuo myös housujen konjakin värin erittäin kauniisti esiin!


// Kumpi asu on enemmän sun makuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥