maanantai 5. marraskuuta 2018

THE DARK BETWEEN STARS (2018)


Buongiorno!

Tänä aamuna päätin jäädä aamusta sänkyyn, sillä olo ei todellakaan ollut paras mahdollinen. Tämä osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä nukuin suurimman osan aamupäivästä – minkä jälkeen olo on ollut huomattavasti parempi. Hieman harmittaa, jättää pari koulutuntia väliin mutta päivästä ei olisi luultavasti tullut mitään, jos olisin päättänyt lähteä käymään tunneilla... Joskus on vaan parempi kuunnella omaa kehoa. ♥︎

Koska päivä on sujunut hiljalleen täällä kotona, sain aikaiseksi myös kirjoitella muutamia postauksia valmiiksi tänne blogin puolelle. En osannut arvata, että koulu veisi täällä niin paljon aikaa, etten edes ehdi avata blogia muutamaan päivään. Täytyy siis käyttää hyväksi kaikki pienetkin hetket, sillä mulla oikeasti riittäisi hyvin inspiraatiota ja intoa tänne kirjoittamiseen ja postausten kuvaamiseen! Tällä kertaa valmiiksi tuli mm. tätä Atticuksen runokirjan esittely sekä muutama muu teksti, jotka saatte kyllä ihan pian käsiinne. :--)


MISTÄ ON KYSE?

J. M. Stormin tapaan instagramista suosioon noussut Atticus on julkaissut jo kaksi runokokoelmaa, joista tämä The Dark Between Stars on toinen. Oon seurannut Atticuksen instagram-tiliä jo hyvän aikaa ja etsinyt sivusilmällä myös miehen kirjoja – joita ei tätä ennen ole tullut missään vastaan(?). Käydessäni keskustan Urban Outfitters -liikkeessä muutama viikko sitten tunnistin kirjan kannen muiden kirjojen seasta ja nappasin sen mukaan. (Jäi muuten ainoaksi ostokseksi sinä päivänä!)

En halunnut "ahmia" kirjaa liian nopeasti, joten se on kulkenut mukana niin päiväreissuilla junalukemisena kuin kaverina kahvilassa päiväkahvia juodessa. Tämä osoittautui hyvin toimivaksi järjestelyksi, vaikka lukemisen rajoittaminen "vain" muutamaan sivuun oli aluksi vaikeaa. :--D


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Vaikka Atticus olikin mulle runoilijana tuttu, oli kirja hyvin positiivinen yllätys. Erityisesti kirjan taitto sekä upea kuvitus toivat mun mielestä runot vielä paremmin esille kuin pelkät instagram-tilin postaukset. ♥︎ Kuvitus on uskomaton yhdistelmä valokuvaa, piirustuksia sekä hieman sotkuista luonnostelua – mikä sopii täydellisesti runojen luomaan tunnelmaan. Pidin myös siitä, kuinka sivujen fontit vaihtelevat kaunokirjoituksesta kirjoituskoneelle tyypillisiin kirjaimiin.

Puhutaan sitten hetki itse runoista, jotta tämä esittely / arvostelu ei keskittyisi pelkkään kirjan ulkonäköön. Atticuksen runot muistuttavat mielestäni hyvin paljon juurikin J.M.Stormin runoutta, joten ei mikään ihme, että minäkin päädyin näitä lukemaan. Aiheet vaihtelevat hyvin paljon ja itse pidän erityisesti hieman surullisemmista teksteistä, joissa tietyt tunteet ja ajatukset on onnistuttu muuttamaan sanoiksi. Love it.


// Luetteko te runoutta? Löytyykö kenties mielenkiintoisia suosituksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥