sunnuntai 25. marraskuuta 2018

TESTISSÄ: SEPHORA CLAY MASKS


Huomenta tyypit!

Muistaako joku milloin ollaan keskusteltu edellisen kerran kosmetiikasta – siis ihan kunnolla eikä vain ohimennen kuukauden suosikeissa? (Mä en nimittäin muista!) Toisaalta en ole hirveästi testannut mitään uusia meikkejä vaan olen rakastunut yhä enemmän mun meikkipussin luottotuotteisiin. ♥︎ Pitäisi varmaan päivittää niistäkin oma postauksensa jossain vaiheessa...

The Body Shopin suihkugeelien lisäksi ainoat uudet kosmetiikkatuotteet, joita olen kokeillut ovat olleet nämä Sephoran oman merkin kasvonaamiot. Naamiot sisältävät pääasiassa savea ja niitä löytyy erilaisiin käyttötarkoituksiin. Itse valitsin testiin puhdistavia ja kirkastavia naamioita auttamaan kasvoille syntyvien epäpuhtauksien poistamisessa.

Green Clay Mask – purifying & pore perfecting

Tämä vihreä naamio lupaa puhdistaa ja kuoria ihoa hellävaroen. Tavallisesti käytän tätä naamiota erityisesti nenän alueella, jossa omat ihohuokoseni ovat eniten näkyvillä. Muutaman käyttökerran jälkeen voin allekirjoittaa tuon ihohuokosiin kohdistuvan vaikutuksen, sillä mielestäni omani eivät ole enää niin näkyvät kuin aiemmin. :--) 

Naamio levittyy lisäksi helposti, ei kuivu täysin, peseytyy helposti pois eikä jätä ihoa kuivaksi!

★★★

Pink Clay Mask – unifying & brightening

Sephoran myyjä suositteli kokeilemaan erityisesti tätä vaaleanpunaista naamiota ihon epäpuhtauksia vastaan – tästä en ole ihan samaa mieltä. Huomasin kyllä naamion jättävän ihon hieman tavallista kirkkaammaksi mutta ainakaan itselläni se ei erityisemmin auttanut ihon epäpuhtauksiin... 

Käytän tätä ihan tavallisen kasvonaamion tapaan kylvyssä, sillä naamio tuoksuu vienosti ruusuilta...

★★ 1/2

Blue Clay Mask – detoxifying & oxygenating

Mun henkilökohtainen suosikki näistä kolmesta! Puhdistava ja iholle happea tuova naamio tuntuu kasvoilla ihanan raikkaalta. Naamion pois pesemisen jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja olo on muutenkin huomattavasti freesimpi. Mun valinta lauantai aamulle, kun päivälle on luvassa paljon hoidettavia asioita ja haluan aloittaa aamun hieman rauhallisemmin.
★★★★


// Mikä näistä kiinnostaisi sua eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥