lauantai 17. marraskuuta 2018

TESTISSÄ: LA LA LAB

*kyseessä EI ole yhteistyö
Moikka ihanat!

Käsi pystyyn, kuinka monella on tullut esim. instagramissa vastaan LaLaLab -nimisen yrityksen mainoksia? Entä kuinka moni on pohtinut kuvien tilaamista heidän palvelunsa kautta? LaLaLab tarjoaa erilaisia printattuja tuotteita (omista kuvista) kuten kuvakirjoja, feikki-polaroid kuvia sekä magneetteja. Mä ehdin nähdä näitä mainoksia useamman kuukauden ennen kuin täällä Milanossa ollessani päätin kokeilla ja tilasin noin 30 mini-vintage kokoista kuvaa. Olin tapani mukaan taas hieman epäilevä siitä, kuinka kuvat löytäisivät tänne Milanoon – mutta kuinkas sitten kävikään?


MITEN SE TOIMII? 

LaLaLab toimii puhelimeen ladattavan appin kautta, mikä on erittäin kätevää, sillä suurin osa omista kuvistani on yleensä muutenkin puhelimessa (joko kameran rullassa tai dropboxissa). Sovelluksessa voit valita haluamasi kuvatuotteet ja esimerkiksi printattaviin kuviin on mahdollista saada alennus, jos kuvia tilaa 50+ kappaletta kerralla.

Seuraavaksi sovellus pyytää valitsemaan printattavat kuvat, joita pystyy vielä rajaamaan ja muokkaamaan sovelluksen omilla valikoilla. Jokainen kuva on siis muokattavissa erikseen. Kuviin saa lisättyä myös lyhyitä tekstejä ja reunojen valkoisen värin pystyy vaihtamaan halutessaan.

Toimitusmaksu pelkille kuville alkaa 1,99 eurosta ylöspäin sen mukaan, kuinka suuresta tilauksesta on kyse. Maksu hoidetaan joko kortilla tai PayPalin välityksellä, minkä jälkeen kuvat saapuvat postin välityksellä noin viikon sisällä tilauksesta.


MUN MIELIPIDE:

Mä olin oikeastaan todella yllättynyt, kun kuvat saapuivat pari päivää luvattua toimitusta aikaisemmin! Kaiken lisäksi kuvat olivat todella korkealaatuisia ja käytetty paperi tuntui paksulta valokuvapaperilta. Myös printtien ulkonäkö ja mitat muistuttivat paljon oikeita polaroid-kuvia. ♥︎ Jouduin muuten jättämään oman polaroid-kamerani kotiin, kun sille ei ollut tilaa matkatavaroissa. Nämä LaLaLabin kuvat ovat siis lähes yhtä siisti juttu kuin aidot kuvat –  ja tuovat mun opiskelijavaihdon aikana hankkimat muistot uudelle tasolle. Tällä hetkellä kuvat löysivät paikkansa mun sängyn yläpuolelta, jonne tilaan varmasti uusia kuvia taas kuukauden kuluttua. :--)

Mun mielestä omien kuvien printtaaminen "polaroid-kuviksi" on ihana idea, sillä muuten kuvat meinaavat jäädä pelkästään sosiaaliseen mediaan tai puhelimen muistiin. Lisäksi ne ovat suloinen ja persoonallinen sisustuselementti eikä ainakaan mun mielestä tuo 25 snt / kuva oli kovinkaan paha hinta, kun oikean polaroid-kuvan hinnaksi tulee lähes 1€ eikä kuvan laatua ja onnistumista voi aina edes taata.


// Ootko sä kokeillut jotain kuvan printtaus -palvelua verkossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥