tiistai 6. marraskuuta 2018

KATSAUS PUHELIMEN ARKISTOIHIN


Edellisten viikonloppujen säät on olleet täällä Milanossa sekä lähialueella erittäin sateiset, joten en ole viitsinyt lähteä reissuun. Viimeisin päiväretki Pisaan oli erittäin onnistunut kiitos suorien junayhteyksien, valmiiksi ladatun google mapsin sekä tietysti hyvin kesäisen sään. Onneksi nähtävää löytyy myöskin lähempää ja vietettiin yksi päivä melkein neljä tuntia hautausmaalla...


Oon käynyt myös jonkin verran ulkona syömässä ja testaamassa kivoja kahviloita! Näistä saatte kuulla myöhemmin lisää, sillä ajatuksena olisi koostaa pieni postaus Milanon parhaimmista kahviloista ja ruokapaikoista. Miltäs tämä kuulostaa?


Ja ei, en ole todellakaan unohtanut koulua. Koulussa meidän projekti on vaatinut paljon omaa aikaa ja ollaankin työskennelty milloin koululla, kirjastossa tai jonkun kämpällä. Tämän lisäksi kohta pyörähtää käyntiin vielä kaksi uutta kurssia, joten aikataulut tulevat varmasti vielä vain kiristymään. Kuka muuten on keksinyt, että koulupäivä voi kestää aamu yhdeksästä ilta kymmeneen asti??


Onneksi vapaa-aikaakin on löytynyt ja oon voinut panostaa mulle tärkeisiin asioihin. Kävin mm. ostamassa itselleni pienemmän cruiserin, sillä aloin jo ikävöidä mun lautaa, joka jäi Helsinkiin. Tämän lisäksi taskussa on nyt neljät keikkaliput (Nothing but Thieves, CHVRCHES, Years & Years sekä Good Charlotte) ja kirjahyllyssä odottaa mun lemppari kirja – tosin italiaksi, mikä on varmasti pieni haaste mutta olen valmis kokeilemaan!


Marraskuun tuleminen tuntuu hieman oudolta, kun missään ei ole merkkiäkään mahdollisesta ensilumesta ja ulkona pärjää vielä loistavasti ohuilla sukkahousuissa (!!) Pakko muuten vielä mainita, että kävin tänään ekaa kertaa paikallisessa kissakahvilassa, mistä oli suuri apu mun koti-kisu-ikävään. Kahvila ei muutenkaan ole hinnoilla pilattu ja paikan sisustus oli äärimmäisen kiva.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Siinä oli hyvin tiivistetysti mun kulunut viikko.

– ja onneksi tällä viikolla elämään mahtuu paljon muutakin kuin noita koulujuttuja! Nimittäin mun hyvä ystävä on tulossa viettämään pidempää viikonloppua tänne mun luokse Milanoon ja olen asiasta hyvin innoissani. ♥︎ En ole vielä ehtinyt suunnitella erityisempää ohjelmaa mutta lauantai-illaksi meillä on tosiaan hankittuna liput Nothing but Thievesin keikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥