keskiviikko 28. marraskuuta 2018

13 X KIPERÄ KYSYMYS


Moikka tyypit!

Yksi eilen valmiiksi saamistani postauksista oli tämä 13 kysymyksen postaus, joka ehti ilmestyä useammassakin suomalaisessa blogissa kuluneen syksyn aikana. Jätin sen lojumaan hetkeksi luonnoksien puolelle, sillä olin vasta vähän aikaa sitten vastannut toisen haasteen kysymyksiin enkä halunnut julkaista toista heti edellisen perään. Nyt kuitenkin tuntui olevan ihan toimiva väli julkaista tämäkin teksti ennen kuin se jäisi kokonaan unohduksiin. Tässä siis mun vastaukset Kiperä kysymys -haasteen kysymyksiin!


Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Kävin lapsena puheterapiassa J- ja R-vian takia. J-kirjaimen opin lausumaan oikein jo parin käynnin jälkeen mutta R-kirjaimen osalta ei käynyt niin hyvä tuuri. Eli puhevian kanssa eletään vielä tänäkin päivänä.

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Näitä on vaikka kuinka paljon. Olen itsepäinen, pitkävihainen ja mun on erittäin vaikeaa luottaa muihin ihmisiin. Lisäksi olen huono säästämään rahaa ja hieman nirso ruoan suhteen. :--D Voisin jatkaa listaa vielä pidemmälle mutta siihen menisi varmaan kokonainen postaus!

Mikä sinussa ihastuttaa muita?

Tätä en ole itseasiassa kysynyt lähiaikoina keneltäkään mutta pari vuotta sitten sain vastaukseksi mun aitouden ja sen, etten yritä esittää mitään vaan olen juuri niin outo kuin olen. (Lasketaanko tuo muuten kohteliaisuudeksi?)


Oletko lähiaikoina nolannut itsesi julkisesti, missä ja miten?

Harvoin on päivää, jolloin en onnituisi nolaamaan itseäni. Viimeisimpänä luultavasti se kun yritin ottaa junassa kaverille kuvaa mun vieressä istuneesta söpöstä jätkästä ja kännykän äänet olivatkin päällä. Tietenkin helvetin kova kameran sulkimen ääni sai useamman tyypin huomion kääntymään muhun. (Parasta oli, että vedin äkkiä päälle esityksen, että olin vain ottamassa selfietä.)

Jos saisit minkä tahansa ominaispiirteen tai taidon, mikä se olisi?

Vaikea kysymys mutta jos puhutaan sellaisista taidoista ja ominaisuuksista, jotka ovat oikeasti mahdollisia niin sanoisin, että olisi aika jees olla hieman sosiaalisempi. En erityisemmin nauti uusien ihmisten tapaamisesta ja yleensä istunkin vain hiljaa sivussa, kun muut keskustelevat keskenään.

Mistä asioista tulet todella onnelliseksi?

Eläimistä (erityisesti söpöistä kissoista ja koiranpennuista!), hyvästä ruoasta, kunnollisista yöunista, matkustamisesta uuteen paikkaan, mukavista ihmisistä sekä pienistä odottamattomista huomionosoituksista.

Mikä saa sinut nauramaan?

Hauskat eläinvideot, omituinen huumori sekä välillä erittäin nolot tilanteet, joissa ei ehkä edes saisi nauraa.

Paheesi?

Herkut ja liikunnan vihaaminen. Mun on todella vaikea kieltää itseltäni mitään herkkuja enkä voisi ikinä kuvitella olevani karkkilakossa tai vastaavassa. Tämä ei edes olisi niin paha juttu, jos viitsisin harrastaa vastapainona liikuntaa. Harmi kyllä se ei maistu läheskään yhtä hyvin kuin ne herkut...

Mitkä asiat tekevät sinut surulliseksi?

Surulliset uutiset maailmalta, läheisille tapahtuneet ikävät asiat sekä kaikki eläimiin kohdistuva väkivalta ja hylkääminen. Viimeksi purskahdin kyyneliin, kun puhuttiin kulkukissojen oloista etelässä ja meillä Suomessa.


Vaihdatko jonkun tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta aina kanavaa?

En omista televisiota, joten sitä tulee katsottua erittäin harvoin. Mun maku ohjelmien suhteen on muutenkin hyvin tiukka, joten kaikki tosi-tv-ohjelmat, draamasarjat sekä keskusteluohjelmat kuuluivat mun inhokkien listalle. Erityisesti ihmetystä herättää ihmiset, jotka jaksavat katsoa Salatut elämät joka ilta!

Asuisitko mieluummin kaupungilla vai maaseudulla?

Tällä hetkellä elämä täällä Milanon keskustan lähellä maistuu erittäin hyvin, joten siitä syystä valitsen kaupungin. Vietin lapsuudessani tarpeeksi aikaa maaseudulla enkä kaipaa sinne takaisin ainakaan ihan pariin vuoteen vielä.

Ennen kuin soitat puhelun, mietitkö etukäteen mielessäsi, mitä aiot sanoa?

Tietenkin. Mä vihaan puheluiden soittamista, joten teen yleensä post-it-lapulla listan, jotta muistan kaikki tarvittavat asiat. Yleensä mietin myös valmiiksi keskustelun etenemisen mutta ne eivät tunnu koskaan toteutuvan sellaisina, kuin yritin suunnitella.

Jos olisi "pakko" osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Tämä saattoi olla kaikista vaikein kysymys, sillä tosi-tv-sarjat ovat tosiaan aina kuuluneet mun inhokkeihin. Lasketaanko Haluatko miljonääriksi tai Amazing Race näihin sarjoihin? Jos lasketaan niin osallistuisin jompaan kumpaan.


// Opitko jotain uutta musta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥