perjantai 12. lokakuuta 2018

TURTLENECK – HOW TO WEAR?

Moikka!

Täällä Milanossa asumisessa on muutamia useita hyvin puolia, joista yksi on ehdottomasti kadulla vastaan tulevat ihmiset mielenkiintoisine asuineen. Päivän aikana voi törmätä niin klassisiin asuyhdistelmiin, joihinkin ihan hulluihin viritelmiin tai ihmisiin, jotka näyttävät kävelleen paikalle suoraan muotinäytöksestä. (Tietenkin mukaan mahtuu myös meitä normaaleja arkipukeutujia!) Inspiraatiota pukeutumiseen on siis jatkuvasti tarjolla ja tänään päätin tarttua asuissa yhteen vaatekaappini kulmakivistä – klassiseen poolokauluksiseen (neule)paitaan.

Miten tuon vaatekappaleen voi pukea hieman kiinnostavammalla tavalla?

POOLOPAITA + PITKÄ BLEISERI + NAHKAHAME

Näistä asukokonaisuuksista tämä on ehkä kauimpana mun omasta tyylistä. Yleensä tykkään pukeutua mahdollisimman rentoihin asuihin ja tavallisesti mun asuihin päätyy mukaan myös jotain värikästä. Tästä huolimatta voisin kuvitella tämän kombon ihan helposti päälleni esimerkiksi työhaastatteluun tai johonkin fiiniin tilaisuuteen! Jotta tyyli ei muistuttaisi liikaa toimistovirkailijaa, on kynähame vaihtunut nahkaiseen hameeseen ja perinteinen bleiseri kasvanut over-sized kokoiseksi.

POOLOPAITA + LEVEÄLAHKEISET HOUSUT + VYÖ

Tästä yhdistelmästä puolestaan löytyy jopa kolme vaatekappaletta, joiden perään kuolaan juuri nyt! Ei ole varmaankaan vaikea arvata, että kyseessä ovat nuo upean väriset housut (Monki), mustat nahkaiset kengät sekä tuo viime aikoina monessa paikassa näkynyt vyö. ♥︎ Tämän vaatekokonaisuuden voisin pukea päälleni vaikka tällä hetkellä ja se onkin sopiva esimerkiksi kotona hengailuun, koulupäivään tai elokuviin.

POOLOPAITA + MUSTAT MOM JEANS + NILKKURIT

Kolmas kokonaisuus on ehkä hieman "villikortti", sillä olen iskenyt silmäni juuri tähän samaiseen värikkääseen paitaan. Halusin tuoda asuun jotain retrohenkistä, joten paidan kaveriksi pääsivät klassiset mustat mom jeans -malliset farkut, vakosamettinen baker boy hat ja nuo maailman makeimmat kilpikonnankuoren sävyiset silmälasit. (Saisipa ne vain vahvuuksilla!)


// Mikä näistä kolmesta kokonaisuudesta on sun lemppari?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä kaikista. Nyt tekee mieli mennö ostamaan poolopaita xD

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥