maanantai 1. lokakuuta 2018

SYYSKUUN SUOSIKIT ♥︎

Ciao tutti!

Uusi viikko ja uudet kujeet – vai kuinka? Tällä viikolla meidän opiskelu pyörähtää kunnolla käyntiin ja esimerkiksi tänään saatiin perehdytys erittäin kiinnostavasta kurssista / projektista, joka toteutetaan yhdessä paikallisen yrityksen kanssa. Ainakin tämä tyttö on älyttömän innoissaan tästä projektista! Tuon aamun luennon jälkeen päästiin jo vapaalle, joten kävelin sateessa (kyllä, tänään oli ensimmäinen sadepäivä!) kotiin laittamaan ruokaa. Sen jälkeen nappasin kuvat yhtä myöhemmin ilmestyvää postausta varten ja päädyin kirjoittelemaan tämän syyskuun suosikit -postauksen valmiiksi teitä varten. :--)

Täällä on siis kaikki todella hyvin, nähdään taas pian!

HABITARE 2018

Syyskuun alku meni kiireisissä merkeissä, sillä jäin toimiston ainoaksi harjoittelijaksi ja suunnitelmat piti saada eteenpäin ennen kuin oma harjoittelujaksoni loppuisi. Syyskuuhun mahtui myös ID ja Habitaremessut, joiden kiertämiseen sain onneksi käyttää yhden kokonaisen työpäivän.

// Kuvia ja fiiliksiä tämän vuoden messuilta löydät tästä postauksesta!

KELTAINEN REPPU (DOUGHNUT)

Mun ostolistalla on keikkunut jo jonkin aikaa reppu, josta löytyy pehmustettu tasku tietokoneelle. En millään jaksa kantaa MacBookia erillisessä tietokonelaukussa ja pelkään joka kerta sen puolesta, kun pakkaan koneen mukaan Kånkeniin. Lopulta silmiini osui tämä pirteän keltainen Doughnutin reppu, josta löytyy juurikin tuo himoittu pehmustettu tasku koneelle. Lisäksi reppu on valmistettu sateenkestävästä materiaalista ja siinä on todella kivat nahkaiset yksityiskohdat. Plussaa myös pehmustetuista olkahihnoista, joiden ansiosta reppua on mukava kantaa hieman painavampanakin!

LONGBOARD (SPEED DEMONS)

Sain itselleni viimein oman longboardin juuri ennen Milanoon lähtemistä enkä ehtinyt käyttää sitä ulkona kuin vasta kahtena iltana. :--( Olisin mielelläni ottanut laudan mukaan tänne Milanoon (sillä olisi ollut kiva taittaa tuo kahden kilometrin koulumatka!) mutta laudan suuren koon takia se olisi joutunut menemään ruumaan erikosmatkatavarana, mikä olisi maksanut 80€/suunta. Ihan niin paljoa en halunnut maksaa, joten lauta jäi odottamaan kevättä Helsinkiin.

HEITTÄYDY, JOS USKALLAT (ESTELLE MASKAME)

Syyskuussa hirveällä kiireellä luettu Heittäydy, jos uskallat -kirja oli kiinnostanut mua jo pitkään ja se oli juuri niin hyvä kuin dimily-trilogian perusteella osasin olettaa. Yritän saada julkaistua kirjaesittelyn teoksesta mahdollisimman pian, kun vielä muistan mielipiteeni kirjasta! ;--)

TACOT

Syyskuu oli ruoan puolesta pyhitetty tacoille! ♥︎ Tacoja syötiin niin jauheliha, tonnikala, kasvis sekä kanatäytteillä – mikä osaltaan esti niihin kyllästymisen. Syy tacojen ylivaltaan oli yksinkertaisesti siinä, että jäljelle jäi aina joko taco-kuoria tai täytettä, jolloin hain kaupasta täydennystä – mikä taas aloitti uuden kierron... Toisaalta en ole törmännyt täällä Milanossa minkäänlaiseen tex mex -osastoon ruokakaupassa, joten ehkä oli hyvä nauttia näistä etukäteen ennen tänne tulemista?

// Näiden kuvissa näkyvien tacojen ohje täällä.

VAALEANPUNAINEN NEULE (TALLY WEIJL)

Mun vaatekaapista löytyy hyvin vähän mitään vaaleanpunaista, ainoa poikkeus taisi olla vaaleanpunainen vakosamettinen hame. Käytän tarkoituksella mennyttä aikamuotoa, sillä nyt tuo hame sai kaverikseen saman sävyisen neulepaidan. johon olen täysin ihastunut! Raidallinen paita on samalla hyvin klassinen vaate mutta tuo vaihtelua mun väripalettiin. Sitä paitsi vaaleanpunainen näyttää yllättävän kivalta mun tämän hetkisen hiusvärin kanssa.

MUUTTO MILANOON

Viimeisenä suosikkina tulee kuukauden IT-tapahtuma eli muutto tänne Milanoon. Vaikka olen ollut täällä nyt tasan viikon, niin kaupunki tuntuu jo hyvin paljon kodilta. ♥︎ En millään jaksa odottaa, mitä kaikkea nämä viisi kuukautta tuovat tullessaan mutta mä olen valmis. Bring it on, Milan!

// Oikein kivaa maanantaita myös sinne Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥