torstai 11. lokakuuta 2018

RANDOM SNAPS FROM MILANO


Hei tyypit!

Tänään mulla ei ole erityisempää asiaa mutta halusin silti tulla näin hyppytunnilla kurkistamaan, mitä täällä blogimaailmassa tapahtuu.  Itse olen sitä mieltä, ettei blogissa aina tarvitse olla erityisempää kirjoitettavaa – välillä oon täysin tyytyväinen vain katsomaan kuvia ja lukemaan epämääräisiä ajatuksia. On ihan turhaa ottaa liikaa stressiä blogin sisällöstä ja jättää kuvia / postauksia julkaisematta siitä syystä, ettei niissä ole jotain erityisen nokkelaa sanomaa tai maailmaa mullistavia mielipiteitä.

Musta tuntuu, että useamman blogin postaustahti on hidastunut huomattavasti ja tämän kaltaiset "rennommat" postaukset ovat lähes hävinneet. Siitä syystä saattekin tänään katsella muutamia täällä Milanossa oleskelun aikana nappaamiani valokuvia muutamien lyhyiden selostuksien kanssa. Mulla on ollut kamera mukana hävettävän vähän, sillä olen liikkunut tavallisesti vain pienen laukun kanssa, jolloin järjestelmäkameran mukaan ottaminen tuntuu hyvin turhauttavalta. Täytyisi ehkä yrittää ryhdistyä tämän asian kanssa, vaikka puhelimellakin saa ihan hyviä kuvia.


Laiskan ihmisen lempparit: valmiit omenalohkot ♥︎


Kuinka paljon ihminen voi rakastaa näitä vanhoja raitiovaunuja?Mun kämppiksen koira saapui viimein kotiin ja mun lemmikki-ikävä on hieman laantunut tämän suloisen karvapallon myötä!


// Nähdään ensi kerralla jonkin kiinnostavamman aiheen kera?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥