lauantai 20. lokakuuta 2018

PAPU-PARSAKAALIPASTA


Moikka!

Mun ruokavalio täällä Milanossa on ollut erittäin pastaan painottuva – eikä yhtään ihme, Italiassa kun ollaan... :--D Oon sortunut aivan liian usein menemään sieltä, missä aita on matalin eli ostamaan kaupan herkullista valmista tuorepestoa, mikä tarvitsee kaverikseen ainoastaan hyvää pastaa sekä parmesaanijuustoa. Tämän lisäksi myös yksinkertainen carbonara on ollut aika suosittu päivällinen. Hieman enemmän kokkailuja vaati tämä kuvissakin näkyvä vihreä pasta, josta löytyy mm. parsakaalia, vihreitä papuja sekä pestoa.


VIHREÄ PAPU - PARSAKAALIPASTA (4 annosta)

200 g tuoreita vihreitä papuja
1 iso parsakaali
1 prk ruokakermaa
1 prk pestoa

+ oliiviöljyä
+ suolaa
+ pastaa
+ parmesaania


1. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja pätkäise pavut noin 3 cm mittaisiksi paloiksi.

2. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset.

3. Kuumenna vesi ja valmista pasta paketin ohjeen mukaisesti suolatussa vedessä.

4. Kypsennä noin 10 minuuttia ja lisää pannulle ruokakerma sekä pesto.

5. Sekoita ja kypsennä kunnes parsakaalit ovat hieman pehmenneet ja kastike on keittynyt kokoon.

6. Valuta kypsä pasta ja kaada kastike pastan sekaan. Kääntele ja tarjoile parmesaanin kanssa.


// Mahtavaa perjantaita teille tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥