torstai 4. lokakuuta 2018

MUN TATUOINTI NR° 3

Moikka tyypit!

Okei, mä tiedän, että sanoin mun toisen tatuoinnin jälkeen, ettei mulla ole mielessä vielä seuraavaa ja sen ottamiseen menee varmaan reilusti aikaa... Kuinkas sitten kävikään? Ei, en odota kenenkään vastaavan tuohon, sillä mun uusin tatuointi on ehtinyt näkyä jo useampaan otteeseen muun muassa mun instagramin puolella (@katri_i). Tänään ajattelin raottaa verhoa tämän uusimman leiman hankkimisesta, merkityksestä ja tämän hetken ajatuksista tatuointien suhteen.


MIKÄ?

Mun kolmas tatuointi on teksti, tarkemmin ottaen yksi J.M.Stromin runoista (tai osa siitä) joka jäi heti ensimmäisen kerran hyvin vahvasti mun mieleen. Halusin, että runo kirjoitetaan samalla fontilla, kuin nilkassani oleva koordinaatti ja mielestäni tekstin jäsentely toimii tuon fontin kanssa erittäin hyvin! Olin hieman huolissani, kuinka teksti istuisi yhteen tuon Linkin Parkin logon kanssa  – varsinkin kokonsa puolesta (mun ranne on todella kapea!) mutta kun näin alustavan hahmotelman peilistä, tuntui kaikki oikealta.

MIKSI?

J.M.Stormista on tullut jo lyhyessä ajassa mun suosikkirunoilija ja monet hänen runoistaan herättävät mielestäni hyvää pohdiskelua. Tunnen samaistuvani useisiin miehen runoihin ja kun tämä runon osa jäi pyörimään mieleeni useammaksi viikoksi sen luettuani, tuntui valinta todella helpolta. Lisäksi tekstillä on itselleni voimakas sanoma, sillä välillä tuntuu hyvinkin vaikealta olla oma itseni. Olen kuitenkin huomannut, että ympäriltäni löytyy nykyään reilusti tyyppejä, jotka hyväksyvät mut juuri tällaisena eikä heidän kanssaan tarvitse esittää mitään muuta.


MISSÄ?

Vähän hassu juttu, että kaikki mun tatuoinnit on otettu eri paikoissa. Tämä ei suinkaan johdu siitä, että olisin ollut mitenkään tyytymätön aiempiin tatuointeihin tai liikkeisiin – kyse on siitä, että tykkään tutustua alan tekijöihin ja kokeilla kunnes ehkä joskus löydän itselleni sen "luottotatuoijan". Tämän kolmannen tatuoinnin hankin Runeberginkadulla sijaitsevassa The Flower Shop -liikkeessä. Aluksi tarkoituksena oli kysellä liikkeestä tatuointiaikaa kevälle, kun saavun takaisin Suomeen. Suunnitelmani oli kuitenkin niin tarkka, että liikkeestä tarjottiin aikaa heti samalle päivälle... Hetken harkinnan jälkeen heitin takin naulakkoon ja täytin lomaketta. Tämä kaunis teksti on muuten Mitjan käsialaa. ♥︎

Mulle jäi paikasta hyvin positiivinen mielikuva ja muutenkin hyvä fiilis. Palvelu oli erittäin ystävällistä enkä todellakaan ollut osannut toivoa/kuvitella, että saisin tatuointini jo heti samana päivänä.


MITÄ SEURAAVAKSI?

Myönnän, että olen katsellut muutamia tatuointiliikeitä täällä Milanossa ja olisi aika siistiä ottaa tatuointi opiskeluvaihdon päättyessä. Sinne on onneksi vielä reilusti aikaa, sillä kuvasta/tekstistä ei ole tällä hetkellä mitään ideaa. Toki mulla löytyy pari pidempään mielessä pyörinyttä ideaa mutta en usko, että olisin valmis niistä toiseen. Toinen taas on erään taiteilijan kuva, eikä hän myy oikeuksia kuviensa tatuoimiseen. (Hieman ärsyttävää mutta haluan kunnioittaa tätä toivetta.) Juuri nyt mulla ei siis ole erityisempää ideaa, mikä tuo vaihdon päättymistä juhlistava tatuointi voisi olla – katostaan, mitä mieltä olen asiasta sitten helmikuussa...


// Tarinat mun ensimmäisen ja toisen tatuoinnin takaa voit lukea täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥