lauantai 27. lokakuuta 2018

KYSY MILANOSTA / OPISKELUSTA / ELÄMÄSTÄ / YMS !!


HELLO GUYS!

Mitäs teidän lauantaipäivään kuuluu? Mulla on pitkästä aikaa rauhallisempi päivä, johon on kuulunut mm. siivoamista, pyykin pesemistä sekä viimeiset jaksot Daredevil'in uudesta kaudesta. Aika tavallista elämää siis. Käytin myös muutaman tunnin mun suosikkiblogien uusimpien postausten lukemiseen ja nyt olen taas ajan tasalla, mitä kenenkin elämään kuuluu tällä hetkellä. 

Siinä samalla uusia postauksia lukiessani tulin miettineeksi, kuinka paljon blogiskene onkaan muuttunut viimeisten vuosien aikana. Mäkin olen ollut mukana jo pidemmän aikaa ja nähnyt useampien trendien menevän ja tulevan. Tässä nostalgia-fiiliksissä päätinkin pistää pystyyn vanhan kunnon Kysy minulta -postauksen. (Kaikki varmaan muistavat kuinka nämä toimivat?) Niitä kun ei ole näkynyt ihan viime aikoina ja ainakin mä tykkäsin vastata teidän lähettämiin kysymyksiin.

Eli nyt saatte mahdollisuuden esittää mulle kysymyksiä maan ja taivaan välistä. (Hyvällä maulla tietenkin!) Toivottavasti mukaan mahtuu kiinnostavia ja poikkeaviakin aiheita, jotta saadaan aikaan kiinnostavia vastauksia. 

You know what to do. ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥