sunnuntai 14. lokakuuta 2018

HEITTÄYDY, JOS USKALLAT


Buongiorno tutti!

Lupasin tämän arvostelun teille jo jokin aika sitten – kuinkas sitten kävikään? Heh, niinpä niin. Tässä tämä arvio Estelle Maskamen Heittäydy, jos uskallat -kirjasta nyt kuitenkin on! :--) Ja mitä kirja-arvosteluihin yleisesti tulee, ei teidän (niistä nauttivien) tarvitse pettyä, sillä pakkasin tänne Milanoon mukaan kokonaista neljä kirjaa, jotka odottavat lukemistaan sekä blogiin pääsemistä. Luvassa on muun muassa kaksi runokirjaa sekä teos vanhalta suosikilta!


MISTÄ ON KYSE?

Estelle Maskamen uusin teos "Heittäydy, jos uskallat" kertoo juuri siitä, mitä otsikko lupaa. Tarinan pääteemana on rakkaus ja siihen liittyvä pelko – sekä tietenkin sen pelon voittaminen. Kirjan päähenkilö MacKenzie törmää yllättäen Jadeniin, poikaan, jonka kanssa hän seurusteli aiemmin ja jota hän todella rakasti. Kun Jadenin vanhemmat menehtyivät auto-onnettomuudessa, Kenzie ei tiennyt kuinka olla tämän lähellä ja päätyi jättämään Jadenin. Kenziellä on nimittäin henkilökohtaista kokemusta, kuinka paljon perheenjäsenen menettäminen koskee ja miten se muuttaa ihmistä.

Nuorten välillä olleita tunteita on selvästi vielä jäljellä, joten Kenzie joutuu päättämään, uskaltaako hän avata jälleen sydämensä. Lisäksi hänen täytyy selvittää välinsä myös vanhempiensa kanssa.


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Tämä saattaa kuulostaa hieman oudolta mutta olin hieman epäilevä tämän kirjan suhteen. Pidin erittäin paljon Maskamen Dimimy-trilogiasta, joten minulla oli tiettyjä odotuksia kirjaa kohden, enkä ollut parin ensimmäisen sivun jälkeen vielä täysin varma, onnistuisiko kirja lunastamaan ne. Myöskään takakannen tekstin perusteella kirja ei vaikuttanut niin kiinnostavalta kuin se loppujen lopuksi osoittautui olemaan.


// Millaisia postauksia muuten haluaisitte lukea täältä Milanosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥