tiistai 2. lokakuuta 2018

25 KYSYMYSTÄ

Tunnustan. I'm a sucker for question posts! :--D Ei ole siis mikään ihme, että mä innostuin vastaamaan tämän Jennin blogissa ilmestyneen kysymyspostauksen kysymyksiin itsekin. Eli yrittäkää kestää... #sorrynotsorry


Avioliittoja / Kihloissa / Lapsia : ei

Saa nähdä menenkö ikinä naimisiin, sillä en ole koskaan edes haaveillut omista häistäni. Myös lapset kuuluvat ainakin tällä hetkellä mun ei kiitos -listalle, sillä mä en todellakaan tule toimeen pienten lasten kanssa, vaikka olenkin ollut kesätöissä niin päiväkodissa kuin nuorisotalolla.

Lemmikkejä tällä hetkellä: kaksi kissaa

Tatuointeja / Lävistyksiä: kolme tatuointia ja ihan tavalliset korvakorut

Muuttoja: 3 kappaletta

Ottanut lopputilin: ei

Oon sen verran onnellisessa asemassa, ettei mun ole täytynyt työskennellä opintojen ohessa.

Ollut saaressa: kyllä

Pienempänä, kun oltiin ystävien mökillä niin meillä oli tapana soutaa eväiden kanssa läheiseen saareen uimaan ja viettämään aikaa.

Autosi: en omista

Mun unelma-auto on ollut useamman vuoden vaaleansininen Mini Cooper mutta mä kerta kaikkiaan vihaan autolla ajamista. Autokoulussa tosin unelma-auton ominaisuuksien listalle pääsivät myös automaattivaihteet sekä peruutuskamera, joten menisi varmasti jonkin aikaa, että sellaisen pystyisin edes hankkimaan. :--D

Ajanut moottoripyörällä: en, mutta ollut kyydissä useamman kerran

Ratsastanut hevosella: kyllä

Jouduin pienenä tallille, sillä mun veli oli saanut lahjakortin, joka piti sitten käyttää. Ensin mulla ei ollut mitään asiaa vastaan, sillä tykkäsin jo pienenä paljon eläimistä – mutta harrastus jäi siihen, kun yksi hevonen pudotti mut selästään kuralätäkköön.

Ollut lentokoneessa: tietenkin, useita kertoja

Ollut risteilyllä: kyllä

Viimeisimpänä mieleen on jäänyt alkuvuoden Tukholman risteily koulukaverien kanssa. Meillä oli ihan älyttömän hauskaa, vaikka seuraava päivä menikin aika hiljaisissa merkeissä.

Onko joku itkenyt vuoksesi: on

Ollut rakastunut: vaikea sanoa mutta ehkä "rakastumassa"


Ollut ambulanssissa: kyllä

Oon ollut ambulanssin kyydissä harmittavan usein nuorempana mutta onneksi tuo tapa on nyt jäänyt.

Ollut sairaalassa: kyllä

Leikkauksia: ei yhtään (tikkejä senkin edestä)

Lähes kuollut: kyllä

Yksi noista ambulanssimatkoista oli ollut hyvinkin kriittinen mutta onneksi en itse muista/tiedä siitä mitään. En voi edes kuvitella, kuinka kauhea tilanne on ollut äidille.

Nähnyt jonkun kuolevan: ei

Olen  kyllä nähnyt kuolemassa olevia läheisiä mutta onneksi en ole vielä joutunut olemaan paikalla lähdön koittaessa.

Suosikkihedelmä: omenat ja viinirypäleet

Paras vuodenaika: ehdottomasti kesä!

Viimeisin puhelu: äidille

Vihaan puhelimessa puhumista ja tavallisesti välttelen kaikkia (virallisia) puheluita viimeiseen asti. Äidin kohdalla teen kuitenkin poikkeuksen, sillä tiedän, kuinka paljon äitiä ilahduttaa kuulla mun ääni ja keskustella asioista viestittelyä laajemmin.

Viimeisin viesti: vaihto-opiskelijoiden ryhmäkeskusteluun


Kahvi vai tee: tee

Aiemmin vastaus olisi ollut 100% teen puolella mutta nykyään olen jo alkanut nauttia lämpimästä latesta sekä jääkahveista. Toki niihin tulee lähes poikkeuksetta jotain makusiirappia antamaan makeutta.

Kissa vai koira: kissa (tämä ei tule koskaan muuttumaan)

Aamu vai ilta: ilta

Aamut on suoraan sanottuna mun näkemys helvetistä, sillä voin ihan helposti nukkua iltapäivään asti, jos ei ole mitään tarvetta herätä. Olen myös illalla paljon energisempi ja jätänkin usein asiat vasta myöhään iltaan.

// Opitteko näistä vastauksista jotain uutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥