maanantai 17. syyskuuta 2018

WANTED: PLATFORM BED

CIAO!

Arvatkaa, kuinka rasittavaa on unelmoida kodin sisustuksesta juuri silloin, kun tiedät, että olet kotona seuraavan kerran vasta noin viiden kuukauden päästä? Niinpä. Ärsyttävää mutta toisaalta, ainakin kaikkia mahdollisia ideoita tulee harkittua ja pohdittua pitkään – luvassa ei siis ainakaan ole äkkipikaisia päätöksiä, joita kadutaan myöhemmin.

Viime kerralla haikailin ihanien sängynpäätyjen perään mutta koska kesän ja alkusyksyn työkuviot sekä tämä opiskelijavaihto lykkäsivät senkin projektin aloittamista, päädyin miettimään koko sängyn pistämistä uusiksi. Mulla on tällä hetkellä noin 90cm leveä sänky, joka on oikeasti lainassa äidiltä. Jep – mä en ole vielä kahden vuoden aikana saanut aikaiseksi käydä ostamassa itselleni ikiomaa sänkyä. (Guilty as charged.) Nyt ajatuksen lähdettyä itämään, olen tullut siihen tulokseen, että mä ja kissat ansaitaan reilusti leveämpi sänky, etenkin kun meidän makuuhuoneeseen sellainen mahtuisi ihan helposti.


Sänkytrendeissä yksi on mun mielestä ylitse muiden: nimittäin Platform Bed -nimellä kulkevat matalat sängyn rungot, joiden päälle asetetaan ihanan muhkea patja. ♥︎ Juuri tällaisesta tämäkin tyttö unelmoi juuri nyt! Japanilaisesta tyylistä inspiraationsa saaneet ilmavat ja minimalistiset sängyt ovat kauniita ja sopivat hyvin mun tyyliin. Eurolavojen päälle kasattua sänkyä en ehkä omaan kotiini haluaisi mutta tuollainen kolmannessa kuvassa näkyvä pyörillä liikkuva taso näyttää aika houkuttelevalta!

Näistä tuo keskimmäinen ja viimeinen vaihtoehto eivät vaikuttaisi liian monimutkaisilta myöskään itse koululla rakennettaviksi, mikä säästäisi varmasti mukavan summan rahaa. Kauniita sängyn runkoja löytyy muuten myös Futonnetti-verkkokaupasta! Täytyykin katsoa sitten maaliskuussa, kuinka vahvasti tällainen sänky mua vielä kutsuu – eihän sitä tiedä, jos keväällä löytyisi vapaita päiviä puupajalla vietettäväksi... ;--)


Millaisia ajatuksia platform bed herättää teissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥