lauantai 29. syyskuuta 2018

VIIKON POSITIIVINEN X 15

Moikka ja mahtavaa lauantaita!

Mulle kuuluu kaikin puolin todella hyvää ja oon tällä hetkellä uskomattoman onnellinen. Vaikka viikko sitten tuntuikin, että lähteminen saattaa olla samalla elämäni paras päätös sekä pahin virhe – juuri nyt vaikuttaa siltä, että kyseessä on enemmän tuo ensimmäinen vaihtoehto. :--) Koulu alkoi tosiaan tällä viikolla mutta tunnit lähtevät kunnolla käyntiin vasta ensi viikolla. Tällä viikolla mulla on siis ollut ihan kivasti vapaata aikaa, jota oon viettänyt niin itsekseni kuin muiden vaihtareiden kanssa.

Koska musta tuntuu, että tällä hetkellä kaikki on hyvin ja tunnen oloni onnellisemmaksi kuin pitkään aikaan, niin haluan jakaa teillekin vähän positiivisia ajatuksia ja tapahtumia tämän kuluneen viikon varrelta.


♥︎ Lämmin ja aurinkoinen sää – Mulla ei todellakaan ole ikävä Suomen kylmiä aamuja!

♥︎ Perjantai-illan aperitivot – Vietettiin eilinen ilta Naviglin kaupungin osassa aperitivoja nauttien. Ihan mahtava konsepti: juoman hinnalla pöytään saa kaikenlaista hyvää naposteltavaa!

♥︎ Ihanat vaihtaritytöt – Meitä on täällä seitsemän ja tullaan todella hyvin toimeen.

♥︎ Lähikaupan tuore foccaciaSiis suorastaan t-a-i-v-a-a-l-l-i-s-t-a.

♥︎ Tunnin mittaiset Skype-puhelut äidin ja ystävien kanssa – Opetin äidin käyttämään Skypen videopuheluita, jotta pystyn näkemään, mitä pojille (=kissoille) kuuluu. :---)

♥︎ Lyhyt kävelymatka koululle – Metron tai raitiovaunun käyttäminen ei hirveästi houkuttele, sillä kävelen samassa ajassa koululle. Samalla saan liikuntaa, raitista ilmaa ja nauttia maisemista.

♥︎ Mahtava kämppis ja kiva asunto – Tämä meni paljon paremmin kuin olisin voinut haaveilla!

♥︎ Joululomaksi ostetut lennot Suomeen – Vietän reilun kaksi viikkoa kotona Suomessa ja hankin viikolla viimein (!) suorat lennot Helsinkiin. Jouluna lentäminen maksaa huomattavasti enemmän mutta onneksi hinnat eivät olleet vielä liian korkeat.


♥︎ Hyvin parantunut tatuointi – Saatte tästä luultavasti kohta postausta kuvien kanssa.

♥︎ Liput Ed Sheeranin keikalle – Mulla on ihan huippuja kavereita, joista yksi onnistui jonottamaan meille ensi kesäksi liput Ed Sheeranin keikalle. (Luv ya!)

♥︎ Gossip Girl – Netflixin sarjat alkoivat olla suurimmaksi osaksi nähtyjä mutta menin sortumaan katsomaan pari jaksoa Gossip Girliä ja nyt mennään jo neljännessä kaudessa... Hups.

♥︎ Jäätelön syöminen myöhään illalla – Missä muualla jäätelöä saa vielä kello yksitoista illalla, kun kävelet baarista kotiin?? Ehdottomasti jatkoon.

♥︎ Ohuet ja rennot neuleet – Aamut ovat olleet hieman viileitä (+13 astetta) mutta iltapäivällä lämpötila on sitten näyttänyt jo +26 astetta. Paras valinta on siis ohut neule, joka lämmittää muttei ole liian kuuma myöhemmin.

♥︎ Erinomainen Wi-Fi-yhteysMun suurimpia pelkoja tänne tullessa oli se, ettei meidän asunnon langaton yhteys olisi kunnollinen. Tämä oli onneksi ihan turha pelko, sillä kaikki toimii erittäin hyvin.

♥︎ Milano – Vaikka kaupungista on vielä paljon näkemättä, tuntuu Milano jo nyt yllättävän kotoisalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥