sunnuntai 2. syyskuuta 2018

SYKSYN UUDET KIRJAT


Kuten kirjoitin instagramin puolella – syksy tarkoittaa uusia kirjoja!

Ja mikä olisikaan parempi tapa piristää sateista työpäivää, kun poiketa kotimatkalla R-kioskin kautta noutamassa sinne aamulla saapunut kirjapaketti? Ainakin mun mielialaa se nosti yllättävän paljon. ♥︎ Lisäksi kirjat toivat mukanaan lupauksen rauhallisista illoista sohvalla peiton alla – kaverina ainoastaan kirja ja viereen käpertynyt kissa. (yes please!)

Kirjojen saapuminen osui toisaalta vähän huonoon aikaan, sillä mulla oli/on parhaillaan kirjastosta lainassa neljä kirjaa, joista kaksi odottaa vielä lukemista. Täytyy pysyä lujana, että saan kirjat luettua ja palautettua ajoissa – mikä tarkoittaa sitä, että näm uudet ihanuudet saavat odottaa vielä hetken aikaa. (Edit: En voinut vastustaa tuota In My Head -runokirjaa tosin...)

No mitä kirjoja mä sitten oikein tilasin?


AMANDA LOVELACE: the princess saves herself in this one

Vuoden 2016 Goodreads Choice Award -kilpailun voittanut runoteos käsittelee nuoren naisen elämän vaikeita aiheita. Kirjan ensimmäiset kolme osaa kertovat elämästä kirjailijan omasta näkökulmasta kun taas viimeinen toimii tietynlaisena viestinä lukijalle.

J.M.STORM: IN MY HEAD

Instagramissa tunnetuksi tulleen J.M.Stormin tunnettekin jo mun aikaisemmasta postauksesta, jossa esittelin miehen instagram-tilin. In My Head on Stormin ensimmäinen runoteos, josta löytyy osa hänen somessa julkaisemistaan runoista – sekä useita muita. Runot ovat hyvin moderneja, helppolukuisia ja käsittelevät monia tuttuja elämän aiheita. Nämä uppoavat muhun jotenkin erityisen hyvin ja tunnen välillä vahvaa yhteenkuuluvuutta kyseisten ajatusten esittäjää kohtaan.


ADAM SILVERA: MORE HAPPY THAN NOT

Adam Silveran esikoisteos kertoo isänsä menettäneestä Aaronista, joka on vähitellen palaamassa takaisin arkeen äitinsä ja tyttöystävänsä tukemana. Kun Genevieve lähtee pariksi viikoksi jää Aaron hengailemaan uuden pojan, Thomasin, kanssa. Pian on selvää, että nuorten välillä on tunteita, jotka Aaron toivoisi voivansa sivuuttaa. Hän harkitseekin osallistuvansa muistinmuuntelukokeeseen unohtaakseen tunteensa Thomasia kohtaan.

DAVID LEVITHAN: BOY MEETS BOY

Boy Meets Boy -kirja kertoo tarinan myrskyisästä rakkaudesta kahden teinin välillä. Kun Paul tapaa Noahin, on tämä varma, että kyseessä on "se oikea" hänelle. Kohtalo kuitenkin erottaa parin ja Noah kävelee pois Paulin elämästä. Tästä alkaa Paulin mahdoton tehtävä tilanteen korjaamiseksi ja Noahin takaisin saamiseksi.


// Mikä näistä kiinnostaa sua eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥