maanantai 10. syyskuuta 2018

MIKÄ INSPIROI SYKSYN PUKEUTUMISESSA?

CIAO!

Mulla on tänään tän syyslukukauden ainoa "koulupäivä" täällä Suomessa, sillä iltapäivällä koittaa viimein kauhulla pelätty ja odotettu ammattiruotsin kurssin tentti. Vaikka tuntuu, että olen ehtinyt käydä kurssin juttuja läpi ihan kiitettävästi, on mielessä silti kova epäilys tentin läpimenemisestä. Siitä onkin aikaa, kun olen ollut yhtä epävarmalla mielellä mistään kokeesta!

Koska teitä tuskin kiinnostaa enempää mun ruotsin tentti (ja sen toivottava läpäiseminen) niin voidaan me käydä käsiksi myös tämän päivän postauksen aiheeseen. Syyskuu ja syksy eivät ole jääneet varmaan keneltäkään huomaamatta ja moni on varmasti jo pakannut kesävaatteet säilytykseen ja kaivanut esille neuleet ja pitkähihaiset. Itse odotan innolla, että pääsen illalla käymään läpi mun säilytyksessä olevat syksy- ja talvivaatteet – sillä totta puhuen, en edes muista, mitä kaikkia aarteita sieltä löytyy. :--D Tulee olemaan  haaste valita Milanoon mukaan vain osa niistä...

Onneksi tällä on myös positiivinen puoli, sillä rajattu matkatavaramäärä avaa mahdollisuuden pienelle shoppailulle Italiassa! Tällä hetkellä syysmuodissa mua kiinnostaa erityisesti:

* kuvat: Pinterest
SYKSYN 2018 SUOSIKIT:

♥︎ samettiset bleiserit 
♥︎ ylisuuret ja muhkeat neuleet
♥︎ vakosamettiset takit
♥︎ poolokaulukset
♥︎ vyöt
♥︎ murretut värit sekä keltainen
♥︎ luonnollinen meikki
♥︎ vanhat ja kuluneet nahkalaukut
♥︎ hatut !!
♥︎ tummansininen denim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥