sunnuntai 23. syyskuuta 2018

MAHTUUKO SUN ELÄMÄ MATKALAUKKUUN?


Heissan ihmiset.

Tänään on se "viimeinen" päivä Suomessa ja yöllä sitten mennään! Mun lento lähtee aamulla jo kuuden aikaan, joten lähden lentokentälle jo kolmen aikaan. Eli nukkuminen jää ensi yön osalta kokonaan välistä, mikä on mun mielestä yksi ainoita matkustamisen huonoja puolia... Onneksi huomenna ei ole tiedossa mitään ohjelmaa, joten toivottavasti pääsen jo ajoissa nukkumaan. :--)

Valitsin lennot Lufthansalta, sillä ne oli huomattavasti Finnairin suoria lentoja halvemmat eikä mua haitannut lyhyt koneen vaihto. Aamulla suuntana on ensin siis München, jossa vaihdan konetta kohti Milanon Malpensaa. Kentältä pitäisi olla helppo päästä bussilla Milanon keskustan rautatieasemalle, jonne mun uusi kämppis on luvannut tulla vastaan. Vähän jo jännittää, miten kaikki tulee sujumaan!


Mulla on ollut tapana valita aina suorat lennot, joten odotan peloissani tuota Münchenissä tapahtuvaa vaihtoa – varsinkin kun siihen on aikaa vain noin 40 minuuttia. Lisäksi jännitystä aiheuttaa matkalaukku, sillä olen oikeasti nähnyt painajaista, että mun matkalaukku on joutunut vahingossa etelänavalle eikä sitä enää saanut takaisin! :--D (Tuskin näin kuitenkaan käy.) Matkalaukusta puhuttaessa, mun pitäisi luultavasti sammuttaa jo kone ja aloittaa tavaroiden pakkaaminen. Tunnustan, että olen yrittänyt vältellä asiaa koko aamun, sillä laukun vieressä oleva alustava tavarapino näyttää siltä, ettei sillä ole mitään mahdollisuutta mahtua laukun sisään.

Onneksi mulla on jo valmis lista tavaroista ja vaatteista, jotka on ehdottomasti otettava mukaan – eli mitään tärkeää tulee tuskin unohtumaan. Hassua, kuinka paljon kaikkea ihminen tarvitsee kolmeksi/viideksi kuukaudeksi! Varsinkin kun mun vaatekasa on karsittu mahdollisimman pieneksi, sillä vaatteita on helpompi hankkia lisää tarpeen mukaan. Ensin tuntui, ettei mukaan edes lähtisi paljoa tavaraa mutta jotenkin salakavalasti lista vain kasvoi kasvamistaan. ;--) Voitteko kuvitella, että mä tarvitsen mukaan kuusi erilaista laturia? Olen kuitenkin positiivinen, että kaikki mun selviämisen kannalta tärkeimmät jutut tulee mahtumaan matkalaukkuun ja sen 23 kg painon rajoihin.

Miten on, mahtuisiko sun elämä matkalaukkuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥