lauantai 15. syyskuuta 2018

IN MY HEAD (2018)


Moikka ja mahtavaa keskiviikkoa!

Runot eivät ole oikein koskaan olleet mun juttu – tai niin mä luulin, kunnes törmäsin instagramissa ja pinterestissä J.M.Stormin sekä Atticuksen runoihin. Edellä mainitun runoihin ihastuin erittäin syvästi ja päätinkin tilata miehen runokirjan muiden syksyn kirja-uutuuksien mukana. Luin kirjan samana iltana, kun posti oli tuonut kirjatilauksen ja seuraavina päivinä selailin vielä läpi muutamia runoja, jotka olivat jääneet erityisesti mieleeni. Kirjasta tuli valehtelematta yksi suosikeistani ja luulen, että tulen olemaan tulevaisuudessa paljon avoimempi runokirjoja kohtaan!


MISTÄ ON KYSE?

In My Head -runokokoelma on J.M.Stormin ensimmäinen julkaistu runokirja, tämän saatua paljon suosiota instagramissa julkaisemillaan runoilla. Runojen lisäksi sivuilta löytyy upeita mustavalkoisia kuvituksia, jotka sopivat täydellisesti runoista välittyvään tunnelmaan. Lisäksi pidän runojen asettelusta, fontista sekä siitä, ettei niissä esiinny lainkaan isoja kirjaimia – nämä seikat tekevät runoista paitsi tunnistettavia myös kiinnostavia.

Ainoa miinus kirjassa on se, että olisin toivonut runoja olevan vielä enemmän! Kirjan luki läpi aivan liian nopeasti ja jäin kaipaamaan lisää... :--D Onneksi lisää runoja on saatavilla jmstormquotes-käyttäjän instagram-sivulla.

Lisäksi suosittelen vilkaisemaan myös atticuspoetry-käyttäjän runoja!


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Omia suosikkejani ovat erityisesti she-aiheiset runot, joita löytyy paljon lisää miehen instagram-tililtä (miksi kaikkia ei ole julkaistu???), sillä ne puhuttelevat itseäni usein hyvinkin henkilökohtaisella tasolla ja löydän runoista paljon ajatuksia, jotka ovat käyneet myös omassa päässäni. Stormilla on muutenkin oma tyylinsä kuvailla elämää ja siihen liittyviä ajatuksia hieman synkällä ja surullisella tavalla, joka uppoaa ainakin muhun todella kovaa. Siksi uskon, että muutkin, jotka ovat kokeneet omassa elämässään samankaltaisia asioita pystyvät samaistumaan näihin runoihin.


you can't save me
because i am
already doomed.
we all are.
but you can
hold my hand
as we watch
the sun burn
down the sky.

– jmstorm


// Ovatko J.M.Stormin runot sulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥