perjantai 14. syyskuuta 2018

HABITARE 2018


Hei tyypit!

Keskiviikon työpäivä poikkesi vaihteeksi normaalista toimistolla istumisesta, sillä aamulla aukesi tämä vuoden Habitare-messut. Mun tuskin pitää selvittää, mistä on kyse – vai onko joku täysin pimennossa Suomen suurimmista sisustusmessuista? :--D Avajaispäivän aamun tunnit oli varattu etukäteen rekisteröityneille ammattilaisille sekä median edustajille ja alan opiskelijana mä kuuluin tuohon ensimmäiseen ryhmään. Pääsin paikalle hieman kymmenen jälkeen, sillä pyörähdin aamulla ensin toimiston kautta. 

Tykkään tosi paljon tuosta messujen "ammattilaisajasta", sillä paikalla on silloin tietenkin vähemmän väkeä ja esim. valokuvien ottaminen onnistuu paljon helpommin. Myös messujen osastojen edustajien kanssa ehtii vaihtaa pari sanaa eikä "käytävillä" ole niin kova tungos. Tänä vuonna mä viihdyin messuilla kolmeen asti, jonka jälkeen kävin nopealla kierroksella ID-messuilla, joista en vielä tänäkään vuonna saanut paljoa irti. Musta tuntuu, että kyseessä on enemmän alan ammattilaisten sosiaalisoitumiseen ja suhteiden luontiin tarkoitettu tapahtuma...

Habitare inspiroi paljon tänäkin vuonna, vaikka tutut elementit näkyivät vahvasti tänäkin vuonna. Toisaalta luonnollinen koivu ja tammi kuuluvat voimakkaasti pohjoismaiseen muotoiluun eli niitä nähdään varmasti aina. Messut ovat auki vielä tämän viikonlopun, joten ehdit vielä inspiroitumaan! Jos sulla ei ole tähän mahdollisuutta niin tässä ainakin muutama kuva messuilta:


Marimekon syysuutuudet ruskean eri sävyissä


Dekon pisteen syksyinen kukkatyöpaja


 Tapio Anttila x Honkatalot: Perintötekijät-paviljonki


Innolux


// Vierailitko sä Habitare-messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥