maanantai 3. syyskuuta 2018

ELOKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moikka ja mahtavaa maanantaita!

Mulla on takana oikein kiva viikonloppu, johon mahtui mm. vierailu juuri avatussa Amos Rex -taidemuseossa sekä kotona tehtyä pizzaa. Käytiin myös eilen nappaamassa varastoon reilusti syksyisiä asukuvia, joita pääsette näkemään tulevien kuukausien aikana. :--) En ole muuten ehtinyt ollenkaan vielä pohtia, kuinka hoidan asukuvien ottamisen Milanon vaihdon aikana – pitäisikö mun hankkia uusi kolmijalka vai yrittää tutustua uuteen valokuvaajaan?? No se on sen ajan murhe sitten.

Tänään nimittäin käydään läpi viimeisen kesäkuukauden, eli elokuun, suosikkeja!

TAITEIDEN YÖ (23.8.)

Mun ensimmäinen "kunnollinen" Taiteiden Yö oli ehdottomasti positiivinen kokemus ja voin kuvitella osallistuvani mukaan seuraavallakin kerralla. Tarjolla olleissa tapahtumissa oli paljon kaikkea mielenkiintoista mutta onnistuin mielestäni poimimaan päältä ne parhaiten mulle sopivat. Lisää kuvia ja fiiliksiä illasta voit tsekata tästä postauksesta.

REISSU SÖDERSKÄRILLE

Niin kauan haaveiltu ja suunniteltu reissu tuli viimein toteen yhtenä viileänä sunnuntaipäivänä. Älkää ymmärtäkö väärin, sillä mun mielestä tuo sää oli mitä täydellisin retkelle majakkasaarelle! Hieman utuinen meri, viileä tuuli ja mukaan pakatut eväät sekä termarissa odottanut kuuma kaakao nostivat reissun ihan uudelle tasolle. Kuvia ja tunnelmia retkeltä tulossa myöhemmin!

UUDET SILMÄLASIT

Ensimmäisenä mun uudet silmälasit huomattiin instagramissa, jossa sain pariltakin tyypiltä kehuja uusien kehysten mallista. Tämä tuntui todella ihanalta, sillä olin ollut koko päivän hyvin skeptinen uusien kehysten suhteen – onhan nämä mun ensimmäiset vähän leveämmät & pyöreän malliset! Pian kuitenkin totuin lasien kasvoille tuomaan muutokseen ja tällä hetkellä fiilaankin näitä x 1000! ♥︎

JELLY JUNGLE 03- HUULIPUNA (KIKO)

Roomasta Kikon alennusmyynnistä nappaamani metallin hohtoinen ja kirkkaanpunainen huulipuna on pakko valita kuukauden parhaaksi kosmetiikaksi. Punan väri on aivan ihastuttava ja on piristänyt monta työpäivää, kun olo on tuntunut muuten tunkkaiselta ja väsyneeltä. Lisäksi punan pysyvyys on huippuluokkaa eikä sitä tarvitse paljoa korjailla edes syömisen jälkeen.

IN MY HEAD – J.M.STORM

Elokuu toi mukanaan myös yllättävän tuttavuuden, sillä en ole aiemmin ollut kiinnoastunut runoista. Kuitenkin törmäsin instagramissa pariin kiinnostavaan tapaukseen, joista mieleen jäi erityisesti J.M.Storm. (Esittelin miehen tilin muuten tässä postauksessa!) Lopulta tykästyin runoihin niin paljon, että tilasin Stormin ensimmäisen runokirjan Adlibrikselta.


PERSIKAN MAKUINEN FANTA

Yksi mun suosikkijuttuja Helsingissä on pienemmät lähikaupat, joiden valikoimasta löytyy välillä erittäin jännittäviä ja kivoja juttuja. Viimeisimpänä löytönä täytyy mainita yhden Töölön alueen K-marketin "amerikkalaiset" limsat, joista löytyi tämä herkullinen persikan makuinen Fanta. ♥︎ Olen aiemmin maistanut niin omenan, mansikan kuin rypäleen makuista Fantaa mutta tämä yksilö meni suoraan mun top 5 limsojen listalle.

ELOKUVAT

Jostain syystä elokuvissa käyminen jäi kesän aikana oikeastaan nollaan. Onneksi tilanne korjaantui nyt elokuun aikana, kun meikäläinen istui leffateatterissa jopa neljänä iltana! Valkokankaalta tuli katsottua niin uusin Jurassic World: Fallen Kingdom (vahva klassikko), kiehtova The Darkest Minds  (dystopia, jossa eloonjääneille lapsille kehittyy erikoiskykyjä), huvittava Kiinni jäit! (aikuisporukka pelaa vuosittain kokonaisen kuukauden hippaa) sekä tietenkin odotettu Mamma Mia: Here we go again (Kreikan saaristo ja Abban klassikot). Ehkä nyt voin taas pitää hieman taukoa elokuvista? :--D

BLOOD // WATER – GRANDSON
GHOST – BADFLOWER
CALIFORNIA – YUNGBLUD
NOT DEAD YET – LEDGER

Elokuuhun mahtui ihan älyttömän paljon toinen toistaan parempia kappaleita, joten niiden rajaaminen jo näihin neljään tuotti mulle vaikeuksia! ;--) Näitä biisejä yhdistää oikeastaan kaksi asiaa: ne on kaikki rockia ja peräisin Spotifyn Rock This -soittolistalta, joka on muuten täyttä kultaa. ♥︎ Jos siis oot etsimässä hyvää uutta rock-musiikkia niin tämä soittolista saa multa peukut ylös!!

COLD LIKE WAR -ALBUMI(WE CAME AS ROMANS)

Elokuussa saatiin myös huonoja uutisia, kun tieto We Came As Romans -yhtyeen laulajan kuolemasta tuli julki. Tämä järkytti mua erityisesti, sillä olin löytänyt bändin vasta loppuvuodesta heidän Cold As War -albuminsa myötä ja ehtinyt kuunnella kyseisen levyn jo lähes puhki. Olin myös kuullut huhua mahdollisesta Euroopan kiertueesta, joten kyseinen uutinen oli erittäin yllättävä. Kaikesta huolimatta tämä albumi pysyy mun kuuntelulistalla yhtenä suosikkeina – tosin vähän aiempaa haikeampana.


// Mitä suosikkeja sun elokuusta löytyi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥