perjantai 3. elokuuta 2018

WHEN IN ROME (22.–27.7.)


Moikka!

Meidän kuuden päivän mittainen get away Roomassa oli hyvin onnistunut, vaikka lämpötilat lähentelivätkin + 37 astetta päivittäin. Selvittiin kuitenkin ihan hengissä, kun muistettiin juoda reilusti ja yritettiin vältellä suorinta auringonpaistetta. Koska käytiin Roomassa tosiaan tasan kymmenen vuotta sitten, oli kaupunki meille jo ennestään tuttu. Jätettiin siis suosiolla suurimmat turistirysät (Colosseum & Forum Romanum) välistä ja keskityttiin tutkimaan alueita keskustan ulkopuolella. Esimerkiksi Trasteveren ja Rione XXII Pratin alueet olivat mun mielestä todella kivat.

Meidän hotelli Hotel 21 sijaitsi tuolla jälkimmäisellä alueella ja meillä oli reilun kilometrin verran kävelyä aivan Rooman keskustaan ja vielä lyhyempi matka Vatikaanin portille! Liikuttiin siis koko loman ajan jalkaisin yleensä Tiber-joen reunaa pitkin, jossa sai nauttia puiden varjoista. :--) Mulla oli kamera mukana vain parina päivänä, joten kuvia kertyi ihan hillitty määrä. (Suuri osa kuvista löytyy muuten mun instagramista, jos et vielä seuraa niin laita @katri_i seurantaan.)


Ponte San'Angelo


Tiber-joki


 Vatikaanin aukio ja Pietarinkirkko

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia! Tosi hyvä hotelli valinta, kun pystyitte kävellen liikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ollaan yleensäkin pyritty reissussa majoittumaan mahdollisimman lähelle keskustaa, jotta pystytään tutustumaan kaupunkiin jalkaisin.

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥