sunnuntai 5. elokuuta 2018

MITÄ KUULUU JUST NYT?


Hei tyypit!

Tänään mulle tuli sellainen fiilis, että haluan kirjoitella ihan vain mun viime viikkojen kuulumisista. Ei mitään sen ihmeellisempää siis. :--) Aloitin torstaina työt eräässä Sisustusarkkitehtitoimistossa ja ainakin tällä hetkellä oon hirmuisen innoissani asiasta. Kyseessähän on pitkälti juuri sellainen päivätyö, johon mun koulutus mut valmistaa! On siis mahtavaa päästä kokemaan jo nyt, miltä alalla työskentely tuntuu.

Heinäkuu oli siis mun kesälomakuukausi ja millaisissa säissä se saatiin viettää? Oon yrittänyt parhaani mukaan olla valittamatta tästä helteestä, sillä edelliset kesät ovat olleet varsin surkeat. Kuitenkin nyt lämpötilat voisivat jo hieman pudota, jotta selvitään hengissä työpaikalla... Heinäkuuhun mahtui kaikenlaista kivaa kuten asuntomessut, muutama päivä Roomassa, Ed Sheeranin Tukholman keikka, rantapäivä Bodomilla sekä muutamia uusia ystäviä. Mun kesälomassa ei siis ollut oikeastaan mitään valittamista.


Myös Milanoon lähteminen on edennyt, sillä sain aikaiseksi hankkia viimein mun lennot kaupunkiin. Myös asumisen järjestelyt ja vaihdon apurahat ovat selvillä. Luulen, että pari asiaa pitää vielä käydä läpi Kelan kanssa mutta eiköhän sekin selviä lopulta. :--D Olen alkanut jo nyt panikoida pakkaamisesta, sillä olin ajatellut lähteä matkaan ainoastaan yhdellä matkalaukulla. Täytyy siis tehdä tarkka selvitys siitä, mitä kannattaa hankkia vasta kohteesta ja selviänkö talven esim. nahkatakilla (mun talvitakki veisi puolet matkalaukusta!) vai otanko takin mukaan vasta joululoman jälkeen.

Toivottavasti sulla on kaikki hyvin just nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥