perjantai 17. elokuuta 2018

INSTAN SUOSIKIT: @JMSTORMQUOTES

Hei taas!

Perjantai saapui taas kuin varkain ja päivät kuluvat pelottavan nopeaan tahtiin. Onko teillä tälle viikonlopulle erityisiä suunnitelmia? Entä onko joku mahdollisesti suuntaamassa kesän viimeisille festareille Weekendin tai Blockfestin merkeissä? ;--) Mulla on edessä yllättävän tyhjä viikonloppu mutta katsotaan, jos saan sovittua sille edes jotain ohjelmaa. Festarit jää ainakin varmasti välistä mutta olisi kiva tehdä edes jotain pientä viikonlopun vapaiden kunniaksi...

Perjantain kunniaksi blogissa tutustutaan uuteen suosikkiin instagramin puolelta – tällä kertaa vuorossa on J.M. Storm -ruonoilija, joka on noussut hyvin suosituksi instassa ja pinterestissä. Mies on itse asiassa julkaissut ensimmäisen painetun runoteoksensa, joka on parhaillaan matkalla postissa mun luokse muiden syksyksi tilaamieni kirjojen matkassa. :--)


instagram: @jmstormquotes

Runot eivät yleensä ole olleet se mun juttu mutta jokin näissä teksteissä osuu ja uppoaa todella voimakkaasti mun sydämeen. Tavallaan pystyn samastumaan useiden runojen kuvailemiin tunnetiloihin ja ajatuksiin ja välillä ne tuntuvat pelottavan paljon mun omilta mietinnöiltä. JmStormin runot onnistuvat olemaan samaan aikaan hyvin samastuttavia sekä yksilöllisiä ja ne tuntuvat kuvailevan juuri sellaisia ajatuksia, joita on vaikeaa saada ylös paperille tai sanoa ääneen.


// Jos muuten ihastuit näihin runoihin, niin miehen runokirja on tilattavissa Adlibriksen sivuilta ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥