maanantai 6. elokuuta 2018

HEINÄKUUN SUOSIKIT ♥︎

Hei tyypit!

Elokuun ensimmäinen maanantai, joten kuukauden suosikit ovat varmaan vielä ihan ajankohtaiset – eikö vain? Koska heinäkuu oli tosiaan mun lomakuukausi niin sille mahtui paljon tekemistä ja kivoja asioista, joista valita suosikkeja! Pitkästä aikaa valitseminen tuotti hieman päänvaivaa, sillä en millään voinut mahduttaa jokaista kivaa juttua tähän postaukseen... Haha! Lopulta onnistuin rajaamaan suosikit muutamaan loman huippukohtaan, vähän arkisempiin asioihin, parhaisiin hankintoihin sekä suosikkeihin musiikin osalta.

ROOMA 

Kesän odotetuin lomamatka kohdistui pitkästä aikaa Roomaan – edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt tasan kymmenen vuotta. Oli ihan mahtavaa nähdä taas tuttuja paikkoja ja samalla tutustua hieman erilaiseen Roomaan, kun vietettiin päiviä ydinkeskustan ulkopuolella. Oltiin reissussa ilman kummempaa ohjelmaa ja vietettiin aina keskipäivän jälkeen pari tuntia hotellilla helteestä palautuessa. Vaikka aurinko paistoi yhtäjaksoisesti ei mun rusketuksen tilanne muuttunut yhtään...

 ASUNTOMESSUT

Sain ensimmäisen työharjoittelun puolesta kutsut asuntomessuille, joten olihan sinne pakko mennä. Päivä olikin erittäin onnistunut, sillä messut olivat vasta avautuneen eikä paikalla ollut kovin paljoa väkeä. Aurinko sen sijaan paistoi koko messupäivän! Tykkäsin todella paljon Porin asuntomessualueesta, joka oli erittäin siisti ja kompakti. Lisäksi kohteet olivat kodikkaan kokoisia ja sisustuksen hieman aiempaa persoonallisempia.

ED SHEERANIN KEIKKA

Viime kesän onnistunut reissu Berliiniin ja Coldplayn keikalle synnytti uuden perinteen, jonka hengessä vietettiin kaverin kanssa yksi viikonloppu Tukholmassa. Tietenkin reissuun kuului myös Ed Sheeranin keikka, jota olin odottanut koko viime vuoden! Keikka oli niin paljon enemmän kuin olin osannut kuvitella ja Ed on ehkä yksi taitavimpia esiintyjiä, jonka tiedän. Illan jälkeen ääni oli käheä, hymy uskomattoman leveä ja tanssiminen tuntui jaloissa.

HIETANIEMEN RANTA + UIMINEN

Kun heinäkuu oli niin helteinen ja satut asumaan parin korttelin päässä Helsingin parhaasta rannasta, ei yhtälöä ole varmaan kovinkaan vaikeaa muodostaa? Mä olen uinut tänä kesänä varmasti enemmän kuin viimeisenä viitenä yhteensä – mikä ei tosin ole kovinkaan vaikeaa, sillä viime vuonna uintikertoja Suomessa taisi kertyä enintään kolme...

T-PAITA, NEW YORKER

Valkoiset t-paidat ovat palanneet vahvasti mun jokapäiväiseen pukeutumiseen. Printti-paidat ovat yhä mun mieleen mutta yhä useammin niistä löytyy toinen toistaan ärsyttävämpiä ja kliseisiä tekstejä. Siksi olinkin positiivisesti yllättynyt löytäessäni tämän kirkkaanpunaisella "super"-tekstillä varustetun paidan New Yorkerin myymälästä. Tämä on tällä hetkellä mun ehodoton lemppari niin farkkuhameen kuin tavallisten farkkujen kanssa.

KIETAISUMEKKO, BRANDY MELVILLE

Kesäkuun suosikeista löytynyt punainen kietaisumekko sai kaverin Roomasta, kun meidän hotellin lähellä olleessa Brandy Melvillen liikkeessä sattui olemaan käynnissä alennusmyynnit. Muuten Rooman ostokset jäivät minimiin mutta olen hyvin tyytyväinen tähän puuvillaiseen mekkoon, jonka musta-valkoinen pilkkukuosi on todellinen klassikko! ♥︎

JBL CHARGE 3 -KAIUTIN

Pitkään mielessä hautunut päätös tuli viimein toteen, kun astelin Jätkäsaaren Verkkokauppa.comiin hakemaan tätä matkakaiutinta. Mun kahdelta kaverilta löytyy kyseinen kaiutin ja olenkin kokenut sen erittäin toimivaksi ja hintansa arvoiseksi. Musiikkia onkin tullut kuunneltua valehtelematta päivittäin ja mikä parasta kaiutin kulkee mukana myös rannalle tai puistoon. Lisäksi sen akunkesto on huippu ja tarjolla on myös mahdollisuus ladata omaa puhelinta.

WHEN WE COLLIDED

Heinäkuun lopussa suuri osa koulun kesäkurssien tehtävistä alkoivat olla valmiina, joten ehdin lukea jopa kolme kirjaa. Näistä päällimmäisenä mieleen jäi tämä Emery Lordin When We Collided -teos, jonka ahdin yhdessä illassa (aka yössä) loppuun asti.

// Jos kirja kiinnostaa enemmän niin löydät kirjoittamani kirjaesittelyn ihan pian täältä blogista.

UUSI KALENTERI

Ehkä maailman kaunein kalenteri! Tämä kalenteri sisältää yhteensä 16 kuukautta eli se alkaa jo syyskuusta, joten pääsen käyttämään sitä heti Milanossa. Mun toinen kalenteri on enemmänkin päivän menojen kirjaamista varten (muuta ei paljoa mahdu) joten päätin hankkia itselleni myös toisen kalenterin, josta löytyy enemmän tilaa kirjoittamiselle. Tämä saa toimia hieman päiväkirjan tavoin viisi kuukautta kestävän vaihdon aikana, sillä olen varma, että haluan myöhemmin lukea, millaisia ajatuksia vaihto mussa herätti ja miltä viikot Milanossa tuntuivat.

CRAZY – ROYAL BLISS
BITTER END – THE VEER UNION

Kuuntelen ihan liian usein tuttua ja turvallista musiikkia, joten päätin haastaa itseni etsimään uutta kuunneltavaa Spotifyn syövereistä. Heinäkuussa yritin siis löytää mahdollisimman paljon mulle uutta musiikkia ja vastaan osui ihan hyviä kappaleita. Viime kuussa en tainnut julkaista yhtään suosikkia musiikin parista, joten tässä olisi nyt pari suosikkia just tältä päivältä. :--)

+ YOUNG GUNS
+ YOU ME AT SIX

Yksittäisten biisien lisäksi onnistuin löytämään myös mulle entuudestaan tuntemattomia bändejä. Näistä ehdottomiksi suosikeiksi nousivat Young Guns sekä You Me At Six. Olen kuunnellut kohta molempien koko tuotannon läpi ja fanitus vain kasvaa. Tunnustan, että olen katsonut hieman haikeana, kun You Me At Six:in joulukuun brittien keikkojen lippuja on myyty loppuun jo usemman lisäkeikan verran... Tilasin itselleni myös Young Gunsin t-paidan, josta lähikaupan myyjä sai melkein kohtauksen. (On kuulemma fanittanut bändiä jo useita vuosia, eikä tunne ketään muuta, joka kuuntelisi kyseistä musiikkia.) Tämä oli tavallaan tosi kiva kohtaaminen, sillä mimmi oli niin innoissaan kohdatessaan toisen bändin fanin. :--D

2 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Tollanen kietaisumekko vois olla aika kätevä. Vois iteki käydä metsästämässä tollasen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ainakin täysin rakastunut tän mallisiin mekkoihin ♥︎ Vielä kun löytäisin hieman pidemmän mallin niin elämä olisi täydellistä!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥